"Ditt feta lilla as." |
"Du ser så sjuk ut,vad har de blivit av dig?"
Dagarna ut o in,är vad man hör,tankarna som säger åt en att
man e fet och äcklig,att man inte har något på jorden att göra.
Mörkret härskar över mig,ljuset e bortblåst. livet är slut.ingen
idé att forsätta. En dag kommer ni förstå.förstå varför jag mådde
som jag mådde..
|
|
|
|