Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Sebastian Nilsson | Självbiografi | Del 2

Elin knackade på dörren, huindjävlaran började skälla som vanligt! Hade jag fått som jag velat hade vi styckat dem julen -93 o ätit dem lagom till kalles! Men min envisa mor måste ju få ha dem där eländiga djuren kvar!
Elin klev in i rummet , stanken av koskitoch motorolja hade bytts ut till nånting helt annat! Det var en ljuvlig doft! Det luktade Moped! Jag älskade mopedlukt. även fast jag aldrig kört en moped. då visste jag med en gång när hon klev in i rummet att, Gustavs pappa varit dör o särat på mjölkvita ben o tagit den ifrån henne!
Den som jag skulle ta! Hennes blådär som hon alltid hade med sig till dem killar som skulle få trycka in sin egen snabel i elin!

När det väl blev dags för att trycka in köttflöjten, så gick det aldrig för elin! Hon sa att hon inte kände nånting! hon sa att en var för liten. o där är mitt andra stora problem här i livet! Att vara ful är en sak. men att han liten pitt! är värre!
Elin var väl den enda jag skulle få trycka utan att betala för det!
Om man inte kunde få en brud att skirika av lycka när man penitrerade henne med flöjten var man ingen riktig kar sa min far!

Så allting fick ett abrupt slut och elin försvann och tittade aldrig på mig i skolan mer. men det gjorde allan andra! Och bara skrattade! Det var då 3 delen ska en början!

Kommer snart!
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Strindberg
11 aug 06 - 10:03
(Har blivit läst 741 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord