Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~Rakbladen är mitt liv~ Del 6 [vad händer?]

Första natten på psyket kan jag inte alls sova. Jag står vid fönstret och tittar ut. Det är alldeles svart ute, det enda som är någorlunda ljust är en liten asfalts plätt under en gatulampa. Plötsligt märker jag hur någon lägger armarna runt mig, kysser mig lätt i nacken. Men jag bryr mig inte om det, utan låtar personen hålla om mig, det gör att jag känner mig trygg. Vi står så en stund, det känns skönt.
”Vad tittar du på?” Hör jag rösten säga bakom mig, det är Tess.
”Jag längtar hem” säger jag lågt och vänder mig om. Tess står i bara underkläderna och ser på mig med en nyfiken blick. Hon lägger armarna om mig igen och kysser mig. Jag vet inte om jag ska stöta bort henne eller låta det fortsätta, tankarna far runt i huvudet men jag låter henne fortsätta. Vi kysser varandra intensivt, vilt och hon puttar ner mig på sängen, sliter av mig linnet, rycker av mig bh.n, nafsar i mina bröstvårtor och smeker min mage. Jag stönar lite lätt, hennes beröring gör mig helt tokig. Mitt hjärta börjar slå snabbare när hon drar av mig mina byxor. Då vaknar min hjärna till. Vad håller jag på med? Ska jag ha sex med en tjej?! Jag stöter bort henne, puttar henne bakåt och hon står en bit ifrån sängen, tittar fundersamt på mig.
”Vad är det?” frågar hon tyst och ser på mig. ”vill du inte?” Jag rycker på axlarna.
”Jag vet inte” piper jag. Hon sätter sig ner på sängen och håller om mig. Kysser mig i nacken och låter sina händer smeka min kropp. Det är bra så, jag vill inte ha mer. Jag vill bara ha kroppskontakt, jag känner mig så ensam.

Hon bäddar upp sin säng och lägger sig ner. Jag lägger mig ner framför henne med tårar som rinner. Jag vet inte varför jag gråter, jag känner mig bara så rädd, så vilsen. Hon lägger sin arm runt mig och håller om mig hårt. Vi ligger tätt intill varandra när hon ännu en gång kysser mig i nacken. Tess håller om mig hårt, och det känns skönt. Hon låter sin hand leka med mina bröst och jag låter henne göra det. Vi somnar så, tryggt i varandras närhet. Dagen efter vaknar jag av att Tess pratar med någon, jag vill inte visa att jag är vaken men jag tjuvkikar lite, för att gå grepp på vem hon pratar med. Jag ser att det är en kille.
”Har du knullat med henne OCKSÅ?!?!?!?” Skriker han. Tess hyssjar åt honom.
”Inte så högt!” Ryter hon och himlar med ögonen. ”Nej jag har inte haft sex med henne, vi har bara sovit tillsammans” säger Tess, vilket också är sant.
”Det tror jag inte ett skit på!” säger killen med argsint röst. ”Nu räcker det Tess, packa dina saker. Du ska ut härifrån!” Jag förstår att det är Erik. Jag sätter mig upp, struntar i om jag är naken.
”Det är sant” säger jag lågt och Erik tittar på mig och jag drar på mig täcket, kom på att det kanske ser fel ut om jag sitter naken. ”Vi har inte haft sex” Erik fnyser men lämnar rummet. Tess sätter sig ner på sängen, ger mig en kram och en lätt kyss på kinden.
”Tack Bella. Du räddade mig där” hon ler mot mig och jag ler tillbaka, kysser henne på munnen, puttar henne bakåt och kysser henne igen och igen. Våra tungor brottas. Hon smeker mig, jag smeker henne. Sen sitter vi sådär en stund, hon ser på mig och jag ser på henne. Hennes gröna ögon är så vackra. Efter en stund måste hon gå säger hon och reser sig upp. Vi kysser varandra hej då och jag sätter mig ner på en stol. Tankarna far runt. Vad håller jag på med?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.9)
osynlig_flikka - 28 mar 08 - 09:08- Betyg:
O.T.R.O.l.I.G.T
krossadtomat - 27 aug 06 - 06:34
oh, de e spännande:P snyggt beskrivet:P
Jossann_ - 18 aug 06 - 07:50
håller med The_Poet_Angel lite lik ellis liv :P men as bra:D
familjeflickan - 15 aug 06 - 05:51- Betyg:
vad bra!! jättebra!
The_Poet_Angel - 11 aug 06 - 20:17- Betyg:
Skit bra men den vart lite lik Ellis liv lr vad den heter
men den vart verkligen asbra jag är glad att du har skrivit
fortsättning på den:D
ida1 - 11 aug 06 - 02:57- Betyg:
Jätte bra ... mer !
thecryingeye - 10 aug 06 - 21:55- Betyg:
har aldrig läst något så bra som ~ rakbladen är mitt liv~
bara så du vet det :D
Martiina__ - 10 aug 06 - 20:26
MER! SNÄLLA MER!
BellaDonna - 10 aug 06 - 19:01- Betyg:
jätte bra! fortsättning!
thecryingeye - 10 aug 06 - 18:51- Betyg:
SKRIV MER :D:D
Freaket_93 - 10 aug 06 - 08:53- Betyg:
Mera mera! Jag älskar den!
bonnilie - 10 aug 06 - 07:47- Betyg:
mera meera (:
spite_fire - 10 aug 06 - 07:03- Betyg:
jätte bra!
fortsättning?
F-r-o-g - 10 aug 06 - 06:38- Betyg:
skit bra! Väntar på en fortsättning!!
ILoveCross_ - 10 aug 06 - 06:21- Betyg:
Jätte bra =D
Vill ha mer =D

Skriven av
TrasigFlikka
10 aug 06 - 06:18
(Har blivit läst 689 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord