Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

mr sunshine - [epilog]

14:02
”Tristan.” Det knackade på dörren innan hans mamma gläntade på den. ”Post till dig.”
”Tack”, sa han efter att ha rest sig upp och tagit emot det platta paketet och sjönk sedan ner på sängen igen, gitarren glömd för stunden. Nyfiket vände han på paketet för att kolla om det fanns någon avsändare. Han hade inte ens någon adresseftersändning från Örebro så det hörde verkligen till ovanligheten att han fick någon post när han var hemma under somrarna.
Inuti det bruna papperet fann han en rosa bok och när han vände på den för att se framsidan skrattade han förvånat till. Vad i helvete..?
Mina vänner.
En papperslapp ramlade ur med en handskriven text. Bokstäverna charmigt spretiga och uppenbarligen skrivna med två olika pennor då den första verkat få slut på bläck.
Boken du aldrig vågade fråga efter som liten ;) Nu är du otroligt töntig som har en.
Ses om några dagar.


När han öppnade boken blev han lika töntigt glad över att se att det dessutom var någonting ifyllt i den. Kevva hade tydligen tagit sig friheten att ta bästis-sidan som verkade innehålla fler frågor än vad dom följande bladen gjorde. Det egenritade självporträttet intill texten var imponerande likt och avslöjade en talang han inte ens vetat om att den andre hade.
Namn: Kevin Rödh.
Smeknamn: Kevva.
Ålder: 24
Längd: 187 cm.
Stjärntecken: Lejon
Född: 24 juli
Bor: Västerås
Ögonfärg: Gråblå
Hårfärg: Blond
Min Familj: Mamma, pappa.
Mina intressen: Musik, tatueringar, teckna, träna, sex.
Favoritämne i skolan: grundskolan; bild, engelska, idrott. Nu: engelska, grafisk design.
Favoritfärg: Svart
Favoritmat: Lövbiff och potatissallad.
Favoritfilm: sinister
Favoritbok: -
Favoritidrott: fotboll antar jag – även om jag inte spelar i något lag längre.
Favoritdjur: panter
Favoritserie på TV: Teen wolf
Bästa låt: för tillfället; snow cats med AFI.
Bästis: Brendan
Jag tycker om: att hänga med kompisar, festivaler/konserter, sova sjukt länge, att ha mycket pengar(fast hur ofta händer det?), att hångla med någon som verkligen är bra på det.
Jag tycker inte om: katter, ångest(= ibland mig själv), ljummen öl, våren.
Kändis jag skulle vilja träffa: spider-man
Jag skulle helst vilja bo i: möjligtvis i en större lägenhet?
Det här vill jag bli när jag blir stor: grundskolan: polis, skateboardproffs, karusellvakt på liseberg….
nu: inte en jävla aning.
Jag vill ha chans på: Tristan <333 (nej jag är inte seriös, jag vill bara knulla med dig ;) haha får man skriva sånt här i mina vänner-böcker btw?)
Det här visste du inte om mig: det är mycket du inte vet om mig ;))) men tro det eller ej så är det också en hel del du vet om mig som inte många andra vet.

om oss:
Något som är extra bra med mig är: jag är envis, rolig(? Beroende på vilken humor man har kanske..), bryr mig om mina nära. Är väl någorlunda snygg också ;)
Något som är extra bra med dig är: att du också är envis (fastän jag hatade dig för det först.) Att du har humor, är ganska bra på terapisnack (att jag ens säger det..) och är helt okej i sängen ;) (läs: svinbra.) Din personlighet. (<-- ej ironiskt.)
En rolig sak som vi gör tillsammans är: jävlas med varandra?? barnförbjudna saker? (jag börjar bli mer och mer säker på att man inte skriver k-ordet i en sån här bok. Och eftersom du kanske vill visa den för din mamma och pappa :))))))
Jag skulle vilja att du lärde mig: Vet inte om du har något att lära mig alltså..;D
(Kanske att bli bättre på att snacka om sånt som är jobbigt? Tvinga mig till det antar jag?)
Något som jag tror att jag kan lära dig: börja använda snapchat. Följ mig så utlovar jag obegränsade bilder med bar överkropp, K3vv4. (Jag har inget seriöst svar. Jag är rebellisk och låter bli. ((men egentligen vet jag inte ens. Jag överlämnar den frågan till dig att fylla i här ;))

Hälsning till bokens ägare: för att från början bara ha varit en ersättare så kan jag tänka mig att behålla dig ganska permanent, om du är på ;)slut! (kan hända att det kommer lite extramaterial ;) och jag har en ny story på gång.)
men vill jättegärna höra vad ni tyckte om det här sista riktiga kapitlet :D och tack ni som följt min lilla (som ändå blev längre än jag först trodde) story och som delat med er av era tankar! Det gör det ännu roligare att skriva ^^

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Vapor - 2 okt 17 - 19:52
Alltså detta slut var väldigt gulligt! Jag var en sucker för sådana där listor så blir nostalgisk! <3

Jag önskar de båda allt bra i framtiden!

Det har varit väldigt kul att få följa denna story och bra jobbat att skriva klart den! :D (Jag är duktig på att påbörja men mindre bra på att avsluta storys, hehe. Extra kul med att det handlade just om ett festivalhäng eftersom det är en miljö jag inte själv vistats i.
Ska bli kul att läsa din nästa story som du börjat lägga upp nu! :D
arbok - 24 sep 17 - 23:39
Vad gulligt att du band ihop storyn på det här viset! Jag gillade att det fick vara slut där precis när Kevva skrivit färdigt också. Precis lagom längd på en liten epilog, tycker jag. Sött att Kevva har Brendan som bästa vän, och han bryr ju sig tillräckligt om Tristan för att skicka boken (och för att träffa honom snart igen) så nog tror jag att det kommer gå bra för dem i framtiden!
(Listor med info får mig dessutom att vilja skriva liknande om mina karaktärer btw, så mysigt)
Okej sorry för en otroligt dålig kommentar, men vad kul att du skrev färdigt denna somriga novell och att jag fick läsa hela, och nu ser jag fram emot nästa story :D

Skriven av
ilenna
24 sep 17 - 23:19
(Har blivit läst 530 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord