skadefri? |
Varför försökte jag hålla mig skadefri när jag inte ville det.
Försökte jag hålla mig skadefri i nio månader för att bevisa att jag inte kommer hålla mig en månad till, som jag alltid har gjort..
Eller försöker jag komma på en bortförklaring för att hålla mig skadefri?
FAN VAD JAG VILL SKADA MIG SJÄLV IGEN!
|
|
|
|