IDAHS |
Varje gång mina ögon fångas av dig
Vill jag att du ska vara still
Min kropp kan inte greppa detta
Lyssnar inte på hjärnans order när du står bredvid
Vi flamsar omkring på en yta
Lägger vår ålder åt sidan
Vill bort från allting
Du håller mig kvar
Ska jag bort?
Är det din önskan?
Förblir du endast ett suddigt minne?
Vet inte om det är någonting jag skulle klara
Bara tiden kan utvisa hur mycket någonting betytt
|
|
|
|