Jag vill men jag kan inte |
Alla känslor svämmar över mig
Hur kan man känna så mycket för en person
En lång tid har gått
Borde ha förstått
Skulle väntat
Skulle vetat att du bara var ung
Mina tankar gör att jag fortsatt känner mig tung
Faller i en förälskelse på nytt
Och hon är inte som andra
Ett leende som får mig att åter bli sjutton
Och ögon som får mig att fly med henne
Så vacker och godhjärtad
Men jag är fortsatt smärtad
Glömmer aldrig en tjej
Glömmer aldrig det enda jag velat
Glömmer aldrig det som var menat
|
|
|
|