Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - del 13

[eventuellt redigeras det här kapitlet och läggs upp igen.]
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
JennnyJ - 28 aug 15 - 00:29
Alltså lilla Maddox. Jag har så mycket känslor för den killen! Det kan banne mig inte vara lätt, att bara flytta runt sådär. Tack för att du låter honom hänga lite med Billie, att han liksom får behålla i alla fall en del av allt det där som har varit, även om det inte är till den grad han själv skulle vilja. Det känns bra! Och Ã…H att Billie väljer just det cafeet och att Maddox vet ifall Nash jobbar eller inte i och med att han SÃ… har koll på dagarna han jobbar. Älskart! Och jag älskar biten: kanske hade han blivit som någon sorts kompis. SÃ… BRA. Och i och med att Maddox räknat ut vilka dagar han jobbar i veckan så måste det betyda att han varit där typ vaaarje dag och det känns så underbart härligt! Liksom, jag kan verkligen se det framför mig. Det är fint att få det här småpratet mellan Maddox och Billie, med inslag av Nashs blåa ögon. Och kaoset som Nash skapat i hans huvud, alltså dessa killar säger jag bara! Och den här biten "Krock". JAG DÖR VAD BRA!Och alltså. Scenerna, tillbakablickarna, med Seb. Det är så jobbigt att läsa. Du fångar stämningen jättebra och det riktigt kryper i mig.
Alltså det gör så ont i mig att det tog Nash tre månader. Tre månader innan han kunde prata med sin mamma om allt som hänt. Det riktigt skär. Tack för att vi får läsa den biten, though. Det ger mycket till berättelsen och karaktärerna. Så mycket! Det gör så jävla ont. Jag hatar det där mellan Seb och Nash. Riktigt hatar det. Hur man kan bryta ner..

Skriven av
ilenna
2 aug 15 - 02:15
(Har blivit läst 324 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord