Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - del 12

[eventuellt redigeras det här kapitlet och läggs upp igen.]
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
JennnyJ - 28 aug 15 - 00:01
Jag tycker om det där, hur du liksom sätter stämningen i början genom att beskriva hur folk kommer klädda. Det berättar så mycket! Det ger en liksom en inblick i hur deras humör måste vara, alla inställda planer, allt. Jag tycker om hur han får göra saker som att byta kvittorullar (tro mig, det behöver man göra såååå ofta) Och jag tycker så mycket om den här delen, hur Maddox liksom inte alls mår bra och flyr dit och hur Nash ser det och oroar sig på håll och alltså. Hur lång tid det tar för honom att ta av sig luvan. Och hur Nash är villig att hålla cafeet öppet precis så länge som Maddox behöver för att må lite bättre. Det finns så många fina formuleringar i den här delen och så fina, försiktiga dialoger. Jag har verkligen saknat dessa pojkar och jag ska göra allt jag kan för att läsa ikapp och kommentera allting - för alltså, jag behöver det här för att må bra, märker jag. Det gör verkligen jättemycket att få läsa om dina fina pojkar just nu. Precis vad jag behöver. Och alltså hur läppringen glittrar till, som om den saknat hans leende. Jag gillar hur du leker med språket! Och hur vi får ta del av Maddox tankar kring all förändring runtom honom och hur han liksom inte orkar. För vem skulle egentligen orka med allt det där? Speciellt under så jobbiga år som tonåren ändå kan vara. Och jag gillar hur vi får ta del av han och lovisas relation. Och jag gillar nog speciellt att det inte blir något mer mellan dem, att du liksom visar att man inte alltid vill ta det längre och att man då inte måste göra det. För det är fint och något man måste låta karaktärer få komma fram till. Målet är att jag under dagarna ska komma ikapp med läsandet, jag har dragit på det alldeles för länge. Tack, igen, för det här!
ilenna - 1 aug 15 - 17:07
brokencase: kanske var lite otydlig men hela kapitlet är alltså en flashback, och det är alltså till radhuset dom flyttat till veckan innan maddox började på nashs skola som martin följt med till. Tidigare var det maddox och hans mamma som bodde i en lägenhet (i utkanten av sthlm) och martin och hans mamma träffades bara. Nu flyttar dom ihop i det nya huset.
hoppas det blev lite klarare!

och tack :´D vad kul att du tycker att man kommer nära maddox! kram :)

Skriven av
ilenna
30 jul 15 - 14:44
(Har blivit läst 350 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord