Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - del 8

[eventuellt redigeras det här kapitlet och läggs upp igen.]
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
arbok - 7 dec 15 - 19:47
Även fast det inte hände mycket mer än skola i detta kapitlet så tyckte jag det stack ut lite, kanske för att jag verkligen gillade delarna mellan Maddox och Johanna. Jag tyckte det var bra att det inte bara var Maddox som utsågs till ”bov” utan att både han och Johanna fick gå ut från klassrummet när de väsnades. Det kändes mer verklighetstroget än om bara Maddox åkt ut, för att han är ny och har sitt rykte osv.
”Hur skulle jag..-”
”Du, skit samma. Vi är redan utkastade ändå.” – gillas. Trodde att Maddox skulle göra en ragequit och göra henne till sin fiende på en gång. Blev glad över att hon kom ut till honom och fick en cigg, och att de blev vänner men behöll retsamheten. Älskar den sortens vänskap där alla kan få tro att de ogillar varandra men egentligen så är det tvärt om.

Enda jag har att anmärka på är att MVG och G ska skrivas med stora bokstäver eftersom de är betyg och förkortningar, och de där accenterna (eller vad de heter, jag lär mig aldrig) på café ibland har fallit bort och ibland hamnat på fel håll. Någonstans i texten fanns den inte med så att det stod ”cafe” och på ett annat ställe stod det ”cafèet” har jag för mig. Bara lite småpill och så.

Nu ska jag läsa vidare. ~
JennnyJ - 20 jul 15 - 01:01
Jag tyckte väldigt mycket om den här delen, mest för att det var så mycket i skolan och om Maddox och hans förkärlek till design. Hur han får beröm av läraren men för sig själv erkänner att koncentration aldrig varit hans starkaste sida. Det känns liksom rätt. Jag tycker också om att hans tankar så ofta vandrar bort till kafékillen. Att det liksom är en del av deras vardag nu, att tänka på varandra och hur deras så kallade relation har förändrats. Och hur han undrar om Nash har pratat om honom med sina kompisar, hur han känner sig ganska naken och utlämnad där. Som om han låtit Nash se en del av honom som ingen annan får se. Den biten gillar jag.
Sen dör jag av nyfikenhet över varifrån Johanna tycker att Maddox har stulit designen till hans tatuering. Det vill jag ha ytterligare förklaring på, haha! Tycker även om att de två blir utkastade, det känns som ett mycket rimligt utfall! Och att en del av Nash vill gå ut och se till så att Maddox är okej. Så fin alltså! Och den här biten, den är så bra: ”Och i slutet av terminen har vi kort på varandra i skåpen och skickar små gulliga sms till varandra under lektionerna”, sa han med huvudet på sned för att i nästa sekund räta upp det, höja på ögonbrynet och le desto kaxigare. ”Låt inte fantasin skena iväg för mycket nu va?”
Det säger så mycket om hela den här historien, tycker jag. Stämningen i den.

Skriven av
ilenna
14 jul 15 - 19:05
(Har blivit läst 383 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord