Kylande mörker med brinnande hopp |
I blänkande månljus
Med skinande glöd
Brinner ett liv
Bland så mycket död
Mörkret omkring det
Så tungt och så tätt
Hotar den låga
Som slocknar så lätt
Ingen kan se det
Hur svagt skenet är
På gränsen till mörker
Och smärtan det bär
Hoppet är flyktigt
Och hjärtat blir kallt
Men lågan som värmer
Den finns än trots allt
|
|
|
|