Tennsoldater |
Målade nyanser
av konstgjorda solstrålar
Skiner upp
som lekfull lycka
Sociala medier
förtrollar välmåendet
Skapar surrealistiska framtidsdrömmar
Formar dig till
en tennsoldat i givakt
Vi
Mot
Dem
Ställningstaganden
myn nar ut i
svarta sken av hat
Förskönat våld
låter dig krypa ner
i ett nyrenoverat fack
Bakom skräddarsydda kostymer
livsfarliga ärenden
Ord från himlen
får dig att vilja hoppa ner
i skyddsrummet
Sov nu...
|
|
|
|