Faderslös |
Att undvika frågor
svälja hårt när de ekar mötta av tystnad
och inte låta sanningen synas
Vem han var
den andra halvan av de som skapade mig
och vem han är idag
Får jag skämmas?
Får jag gråta?
Får jag i ren frustration skrika ut mitt hat, min ilska, min kärlek?
Får jag helt enkelt säga att han inte finns?
Önska att han aldrig fanns
"Nej, jag har ingen pappa"
Men hans hjärta dunkar ännu någonstans i denna värld
Det dunkade bara aldrig för mig
|
|
|
|