Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Oliver Schoo Möter Tysken

Oliver Schoo möter...
Tysken ifrån Tyskens Show.

Efter att ha väntat i över femtio minuter över bestämd tid, kom så äntligen Sveriges, efter Hitler, mest kända tysk; Tysken, upp.
Redan när han stod utanför dett lilla caféet på Drottningatan 43, kände jag en våg av äckel i matsmälningsregionen. I samma byggnad hyste förresten en tattuerare sin konstnärlig atèlje. Hurvida denna kroppsmyckning har något med den berömda privatdetektiv som visst skulle ha sitt kontor ovanför, låter jag vara osagt.
Den lilla germanska mannen, iförd en snorgul fiskehatt, shorts inköpta på Ge-kås Ullared, med knäppta fickor och en bäverblå väst på den taniga kroppen, kännde genast igen mig. Han stapplade fram emellan bord och kaffeslörpande gäster.
Den smått kobenta TV-profilen tog min hand och skakade den i över ett halvt ”tredje visarn- varv”.
Han öppnade sedan munnen som för att säga:
” Hejsan! Det var trevligt att vi äntligen kunde träffas. Så vad har du gjort sedan säsong 1 och 2?”
Istället stängde han den sa med ett eftertryck:
” Hoppas nich main kline bil-auto blir blüt!”
Jag blev först för en sekund överraskad av denna något märkliga hälsningsfras. Men så insåg jag att det utanför stod en Nazigul Bubbla av 2006:s årsmodell. Min första tanke var att det passade ju en honom att ha en sådan liten bil.
När jag sedn tittadetillbaks ifrån fönstret såg jag min gamle kollega försöka sätta en tesked på näsan.
Ifall du inte vet hur man utför detta, borde du nog söka på tex. Http://www.google.se och sedan söka på: Vad gör du när Kelda...
Finner du inget svar där kan du ju alltid fråga något barn hurvida man gör. Se dock till att du känner detta barn, ty annars kan dess föräldrar undra vad du gör med dess DNA-avkomma.
Efter att ha studerat den Gustavianska teskeden ifrån den sjätte epoken glida ner ifrån hans doftcentrum i cirka 2:17 minuter, fick jag syn på den österländska servitrisen. Som säker kommit som flytingbarn ifrån något i krig i något mattvävar-land.
Jag tillkallde mig hennse uppmärksamhet och hennes perfekta timglaskropp lockade fram känslor som inte var passande i en sådan här situation.
Genom att sedan knäppa med Tummetått och Långeman framför min älgskitsälskande vän, väcktes denna ur sin trns som han gått in i mär han upptäckt vår ny bekant. ( Ifall du inte vet vem ”Bekant” är, så kan jag tala om det för dig och ditt extremt låga intellekt att det är servitrisen.)
Efter att ha beställt:
Moccachanellchocosweetandsourpowderra dclifebrownpotatocremefruxopc coffe, utan
koffenin såklart, med en bakelse gjord på tranbär och blåbärssoppa med äppelmos i mitten och grädde runt om blnadat med chilisås-kandering. Min snåle kamrat tog ettt glas vatten och en salt skorpa, utan salt såklat. När det sedan stod klart för honom att det var tidningen som betalade, ville han helt plötsligt byta . Detta gick dock lika lätt som att sälja fredsduvor i Gaza.
Jag ställdemin frågor till honom och skrev ner svaren i mitt kollegeblock. Jag antecknade även hans uttryck och omgivningen runt om.
Allt detta för att återge en sanningenlig bild i artiklen. Mina frågor var väl formulerade och utfrågningen var profisionell. Dessvärre blev svaren. De var lika bra som resultatet av all världens mat, - En jävla massa skit!
Det vr oundvikligt att bli personligt förolämpad av dennes låga IQ. Jag aåg i mannens ögon och tänkte för en sekund att rymdvarelserna måste behållit hjärnan innan han lämnades kvar på denna dödsdömda planet.
Jag tillkallade mig servitrisen och betalade med tidnigens VISA. Min lilla hjärndöda vän beslöt sig för att sitta kvar, bredvid satte sig en blondin med kraftig byst. För en bråkdel av en nanosekund undrade jag vad en sådan ficka så hos en ”man” med lika lågt intellekt som en Hasselmus under parningssäsongen. Under bordet såg jag hur hans upphetsning steg, ty hans stortå viftade igen de öppna stringsandalerna han bar. Men med ett flin såg jag att den stora blondinens adamsäpple stack fram ur det långa börljande håret. Jag blinckade till
Tysken som för att säga lycka till. Han verkade förstå innebörden och hans ovårdade händer satte kurs mot ”Kvinnans” bakre del.
Vl utanför caféet stod jag en stund och bara log för mig själv. Sedan kom kvinnan ifrån mattvävar-landet ut ur porten ifrån bullarnas koncentrationsläger...


Ordlista:

Snor gul – Färgen av infekterat snor. Ord skapat av: Martin Extor
Bäverblå – Färgen är en brun variant av blått. Ord skapat av Hampus Eskilsson
Mattvävar-land – Områdena runt de mattvävande arabländerna. Ord skpat av Martin Extor
Nazigult – Färgen på Wolksvagens bubblor. Ord skapat av Martin Extor
Stringsandaler – Synonym med Flipp-Flopps. Ord skapat av Ronnie Borg
Tyskens Show – Serie skapad av MELP. Ord skapat av Martin Extor
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Nenner
1 jun 06 - 01:20
(Har blivit läst 308 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord