Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~Amortentia~ del sju

Hoppas ni gillar den :P


Kapitel sju, Kråkboet.
Vi anlände till Kråkboet ganska sent den dagen, Draco och Luna gick med oss in till hallen. Jag hade aldrig sätt Draco så nervös, han såg ut som om han skulle kräkas vilken sekund som helst. Jag gav honom ett uppmuntrande leende, men det gjorde honom bara med nervös. Mrs. Weasley kom ut i hallen och gav oss alla varsin kram, när hon kom till Draco tvekade hon, Draco verkade inte ha något emot det istället bugade han och sa:
”Mrs. Weasley, tack för att jag får stanna över julen”
”Ingen fara min pojke, en vän till Luna är en vän till oss” Draco såg ner mot Luna som kramade hans arm och la huvudet på hans axel. Harry tog min hand lite nervöst när vi gick in i köket och slog sig ner bredvid mig. Middagen var som alltid helt underbar, Draco åt inte så mycket, men han var fortfarande extremt nervös.
”Oh, Draco du får sova oss Harry och Ron, Fred och George meddelade precis att dem kommer över jul, går det bra pojkar?” Draco sa inget och jag gav Ron en blick som ändrade hans nej som precis skulle lämna hans läppar att ändras till ett ja.
”Bra, Hermione och Luna ni sover med Ginny” Jag log brett åt Ginny, riktig tjej kväll. Under middagen kom Remus, Draco blev plötsligt väldigt blek när han såg sin gamla försvar mot svartkonst lärare, Luna tog hans hand och log mot honom. Draco fick faktiskt lite av färgen tillbaka.
”Hej Harry, Ron, Hermione” han tystnade när han såg Draco, jag reste mig upp.
”Hej Remus” sa jag och gav honom en snabb kram som han lätt besvarade. Han struntade i Draco utan gick in till vardagsrummet till Mr. Weasley.
”Tack” mumlade Draco mot mig när jag slog mig ner, jag log bara och forsätte äta.

Senare den kvällen satt jag och Harry ensamma i soffan, jag låg med mitt huvud på hans knä medans han lekte med mitt hår.
”Hermione, vad tror du Draco är på gång med?”
”Jag vet inte, varför undrar du?” Frågade jag honom, han svarade inte direkt.
”Ne, det är inget” sa han tillslut, jag säte mig upp och såg på honom, jag tänkte börja tjafsa. Men Harry drog mig intill sig, snart satt vi så tätt vi kunde och såg på varandra, jag stirrade in i hans gröna ögon. Han kysste mig mjukt, jag besvarade den. Han la sin han försiktigt på mitt lår, han kysste mig mer och mer häftigt. Jag la mina armar runt hans huvud och la mig ner i soffan och drog honom med mig. Han skrattade till mellan kyssarna och låg nu ovan på mig och kysste mig. Hans hand började leta sig in under min tröja, hans hand var iskall och jag kunde inte låta bli att rysa när han började smeka min mage. Han började kyssa min nacke och började knäppa upp min skjorta, jag drog av honom tröjan och smekta hans mage, jag hade aldrig tänkt på hur vältränad han var. Han kysste min mage och kysste upp mot läpparna. Våra läppar möttes igen och vi avslutade men en lång kyss.

När jag kom upp till sovrummet var jag väl medveten om att man kunde se att jag hade nyligen varit med Harry, mitt hår stod åt alla håll och min skjorta var dåligt knäppt. Ginny och Luna sov så jag klädda bara av mig och kröp ner i min säng och somnade nästan genast.

Den morgonen vaknade och av att solen lös mig rakt i ansiktet. När jag kom ut rummet hörde jag att duschen var igång i badrummet som låg bredvid. Jag stannade och funderade, tänk om det var Harry? Jag öppnade dörren på glänt;
”Harry?”
”Ja” Det var Harry, det var nu eller aldrig. Jag klädde av mig och gick in i duschen, han höll på att tvåla in sig, han såg på mig och verkade inte se vem jag var. Han hade inte glasögonen på sig.
”Hermione?” Frågade han, jag sa inget utan kysste honom istället, han tappade tvålen.
”Japp, du är Hermione” sa han och drog mig in till sig och kysste mig. Jag plockade upp tvålen och bad Harry att vända sig om samtidigt som jag började massera honom med tvålen. Han vände sig om och drog mig intill honom, han kramade om mig jag höll om honom hårt och såg sedan ner och började plötsligt skratta, Harry släppte mig och jag såg hur han rodnade. Jag kysste honom och började kyssa ner…
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
LisaHoglund - 22 okt 09 - 22:49- Betyg:
Alltså, jag är inget sexfreak... Men den här novellen gör till och med mig kåt :D Nej, skämt åsido, men det är allvarligt talat så himla bra beskrivet med all kärlek. Det är så härligt att läsa om, trots att det blir lite perverst :D

Skriven av
Lauren
22 okt 09 - 22:33
(Har blivit läst 326 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord