Till Friida min bästa vän(Vv |
Hon e den underbaraste man kan ha…ni skulle bara vet för då skulle ni önska att ni vore jag.
För ja hon e min å kommer alltid va. FRIDA va skulle ja göra om de inte vore du å jag?
Om du lämnar mej…har mitt liv ingen mening nu skiter vi alla killar å satsar på oss två för evigt.
Dina å mina band e så jävla starka…ingen annan har d som du å ja.
Du hjälper mej genom smärta du hjälper mej genom allt som e bra.
Friida du e min lycka du e mitt liv vi kommer för alltid att ha d bra(Vv
|
|
|
|