Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

På andra sidan vägen. ( kort novell )

Kort novell som handlar typ lite om kärlek som inte kan genomföras utav vissa skäl, typ xd
Hoppas ni gillar det.


Hon var trött. Trött på skolan, och alla de jobbiga nya eleverna. Så dryga var de! Så dryga och jobbiga...
Hon orkade igentligen inte bry sej om något, inte ens om att hennes lärare blängde surt på henne varje gång hennes mobil pep till. Hon visste vem det var utan att titta på displayen. Jonas.
Hon visste att det var Jonas. Och varje gång mobilen pep till sken hon upp.
Det var väl för ca en månad sen som det hela hade börjat... Det var väl då ha hade börjat flörta med henne. Först var det på skoj, Men sen började de faktiskt gilla varandra. Och det var förbjudet.
Jonas var hela fyra år äldre en hon. och det var ett utav skälen till varför hennes föräldrar inte till lät henne att träffa honom. Men hon hade träffat honom, Lite i smyg, liksom.
Då var det så, att hon fick akta sej för att inte nudda hans hand, hans varma hud. Och om hon råkade, eller bara var tvungen, bände det till där hon nuddat honom. Hon försökte att undervika hans blick, men det var svårt.
Och varje gång deras blickar möttes rodnade hon, och han log.
Hon undrade väl, om han tänkte lika dant som hon. Att han måste behärska sej och inte slänga sej i hennes armar och kyssa hennes läppar...
Det var så svårt för henne, att motstå, Eftersom hon visste att han ville lika mycket som henne. Men det var som om... Ja, de liksom gick på varsin sida utav en väg, och hela, hela tiden kör bilarna snabbt och fort.
Omöjligt att ta sej över, helt omöjligt! Och han står där på andra sidan vägen och de skymtar varandra i mellan bilarna. Men de kan inte nå varandra, Bilarna är för snabba, de är för stora och för många.
Så vad ska de göra? Hon sörjer att de inte går att nå honom, utan att orsaka kaos. Och han tänker lika dant.
De kan inget göra. De står där, på varsin sida utav vägen, och får bara se en liten glimt utav varandra, ibland. En kort, kort glimt. Och sen ser de inte varandra mer.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
den_sorg - 21 sep 09 - 20:17- Betyg:
jätte bra... känner i gen mej i den novellen

Skriven av
alliiis
21 sep 09 - 19:55
(Har blivit läst 276 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord