På dikta.se används cookies. Genom att surfa vidare godkänner du att cookies används.
Läs mer.
Godkänn
Kärlek
Barn
Sorg
Senaste
Senast kommenterade
Vänskap
Humor
Övrigt
Noveller
Slumpa fram ett verk
visa alla
skicka in
forum
bloggar
medlemmar
bli medlem
logga in
Dikter om vänskap
Blomman vit som snö
Det finns en blomma vit som snö,
kan ej vissna, kan ej dö.
dess namn känner du nog igen
trofast vänskap heter den.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)
5
4
3
2
1
Välj 1-5
Skriven av
Piglet
13 maj 06 - 06:02
(Har blivit läst 155 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk
Anmäl detta verk
Beskrivande ord
Dikta.se |
Hem
|
Hjälp
|
Villkor och info om cookies