helvete |
Vet du att jag har insett detta?, vet du att jag har tänkt på detta?, vet du att jag har gråtit floder över detta?. Vet du vad ‘detta’ är?. Jo, det är att det aldrig kommer bli som förut, aldrig mer dessa stunder, aldrig mer dessa skratt, aldrig mer dessa pratstunder, aldrig mer dessa sommardagar, aldrig mer dessa bussturer, aldrig mera dessa nätter, aldrig mer dessa dagar, aldrig mera dig. Jag trodde aldrig detta skulle hända, jag trodde aldrig jag skulle förlora dig, men vet du?!…. Jag trodde tydligen fel.
|
|
|
|