Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Våldtagen [Del 12]

Hejsan, nu är jag färdig med en till del av min novell
Läs gärna men glöm inte att komentera ^^
skriv mejla ifall du vill jag ska mejla när nästa del kommer ut

Jag satt likadant hela dagen; gick aldrig upp för att äta eller dricka. Jag bara satt där och stirrade rakt framför mig och tänkte på hur livet nu skulle fortsätta. Jag skulle inte stå ut mycket längre. Klockan blev 14.00 och sedan 15.00 utan att något hände. Min mun blev allt mer torr på vattenbrist och tillslut blev jag tvungen att gå upp för att hämta ett glas med vatten. Långsamt tog jag mig ur sängen och ställde mig upp. Flämtandes föll jag ner på golvet. Benen var inte starka nog ännu för att orka bära min vikt eftersom jag suttit still så länge. Långsamt tog jag mig upp på knä och sedan åter upp på fötter. Jag fick ta stöd från en stol för att inte åter ramla ner på golvet. Jag gick med stapplade steg ut från rummet, ner för trappan och ut i köket. Långsamt tog jag fram ett glas och fyllde det med vatten. Med en skakande hand förde jag glaset mot nummen och drack.

Ett krasch. Ett tyst skrik. Glasskärvor som flyger åt alla håll. Jag stirrar som paralyserad på blodet som droppar från min hand. Glaset hade varit halvt trasigt och den vassa kanten hade skärt in i min hand när jag tappat det. Jag hade inte orkat hålla det längre och bara låtit det falla på marken. Jag föll ner på knä utan att tänka på glassplittret som skar in i mina ben. Som i trans började jag blocka upp glasbitarna utan att tänka på vad jag gjorde. Mina händer blev allt mer blodiga men tillsluta hade jag plockat upp varenda bit. Jag slängde allt i skräppåsen men struntade i att tvätta bort blodet.
Plötsligt plingade dörrklockan. Jag vaknade till med ett ryck och kollade mig omkring. Jag hade bara ett svagt minne av att jag gått ner till köket och varför mina händer och ben var blodiga. Det ringde igen på dörren och jag for upp från golvet med ett ryck. Olyckligtvis gick det lite för fort vilket ledde till att jag blev tvungen att ta tag i diskbänken för att inte ramla. Jag stapplade fram till dörren och öppnade den långsamt.
”Hej”, sa en välbekant röst. ”får jag komma in?”
Jag öppnade dörren och klev åt sidan.
”Varför har du kommit hit?” frågade jag tyst och stirrade ner i golvet. Ville inte att han skulle se på mig eftersom jag visste att jag såg ut som ett vrak. Kunde dock känna hans blick som granskade min kropp; mina blodiga händer, såret på armen från kniven Erik skärt mig med, blodet på mina ben och alla de övriga såren jag hade på kroppen.
”Vad har hänt?” Tobbes röst speglade den oro jag såg i hans ögon när jag tillsist vågade kolla upp.
”Inget”, svarade jag tyst. Jag gick upp till mitt rum och satte mig åter i sängen på samma sätt som förut. Tobbe hade såklart följt efter och satte sig på stolen mitt emot.
”Snälla, inga fler lögner. Du har inte svarat på sms eller på telefon på 5 dagar och den ända ursäkten din mamma gett mig är att du ”inte kunde prata just nu”, imiterade han. ”Hon har slagit dig igen va?”
”Nej”, viskade jag.
”Så vad har hänt?”
”Vill du verkligen veta? Det finns ändå inget du kan göra åt det nu.”
”Ja, jag vill veta”, svarade han, och jag visste att jag inte längre kunde slingra mig.
Långsamt började jag berätta om dom senaste dagarnas händelser, från början till slut. Hur jag och Anna åkte till stan, kidnappningen, allt som hände där och tillslut att det var min egen morsa som hade betalat dom för att göra mig illa.
Under hela tiden satt Tobbe tyst och lyssnade på vad jag sa men nu reste han sig häftigt.
”Jag ska fan polisanmäla din morsa, detta är ju sjukt. Värsta missandeln!”, utbrast han ilsket och började ta fram sin mobil.
”Nej!”, skrek jag och reste mig hastigt upp. Tyvärr lite för hastigt eftersom jag snubblade på mina egna fötter och ramlade på Tobbe.
”Snälla inte polisen, hon kommer döda mig om hon får reda på något”, bad jag och kollade upp på honom. ”Snälla”, viskade jag och borrade in ansiktet i hans tröja. Tårar brände bakom ögonlocken och jag ville inte att han skulle få se mig gråta, det räckte med en gång.
”Okej då”, suckade han och la ner mobilen i fickan igen. ”Jag ska inte ringa polisen.” Han la armarna runt mig och bara höll om mig för en lång stund.
”Så, vad händer nu?”, frågade jag tyst och släppte greppet om honom.
”Jag vet inte, jag skulle vilja tvätta rent dina skärsår om det går bra? Hur har du fått dom?”
”Tappade ett glas”, mumlade jag till svar och ryckte till när det började svida från såren från desivonet.
Ett rosslande ljud bröt tystnaden och min hals snördes åt. Jag föll ner på alla fyra och det blev allt svårare att andas. Hostandes satte jag mig med ryggen lutad mot den kalla kakelväggen.
”Lisa,”, sa Tobbe förskräckt och satte sig på huk framför mig.
”Vänta lite”, fick jag fram mellan hostattackerna och satte sedan handen för munnen. Jag kände hur något varmt och klibbigt föll ner i min hand och precis efter det slutade jag hosta. Jag satt stilla och andades stötvis. Halsen brände och svett pärlade i min panna. Tobbe tog lite papper som han blötte med kallt vatten och baddade min panna. Långsamt öppnade jag handen som vart knuten. En mörkröd fläck av blod låg i min handen.

så, och nu den roliga delen, komentarerna :D
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Horse_Power - 1 sep 09 - 12:12
OMG BÄST<3
Pindourella - 21 aug 09 - 12:23
bra:D
empalove - 8 aug 09 - 22:37- Betyg:
skit bra!!mera nu!!
Usami - 25 jul 09 - 11:34- Betyg:
Jättebra!! du får INTE pausa den!!
preciiiousa - 22 jul 09 - 19:49
skit bra! :D
Rowsanallen - 21 jul 09 - 16:01- Betyg:
Så bra, verkligen.
Du är verkligen duktig.
Fortsätt så fort du kan, och mejla mig som sagt. <3
TheVampireZero - 19 jul 09 - 21:32- Betyg:
Jag hade totalt glömt av denna sidan o helt plötsligt börja jag tänka på din novell och här vart det tre nya delar :D Awesome, du är så duktig! Mejla när nästa kommer :)Återigen, jättebra jobb!
virroj - 14 jul 09 - 08:57- Betyg:
grymmmmmttttttttttt braaa !!!
MEJLA NÄSTA !
<3
SixTenxX - 13 jul 09 - 18:28
sjukt bra.
mejla nästa!
smille13 - 13 jul 09 - 02:36
suupper braa mejlaaa nästa heeelt otroligt :)
Matildaaaz - 12 jul 09 - 22:21- Betyg:
gud vad bra,asså helt otroligt. Mejla nästa.
Sansan - 12 jul 09 - 20:51- Betyg:
Spännande! jätte bra! melja nästa :D!
thaNAMEisPSYCHO - 12 jul 09 - 20:50
så jävla bäst novell asså. fortsätt mejla!
missyou - 12 jul 09 - 17:18
bra ! <3
mejla nästa !
WalkingTheDemon - 12 jul 09 - 14:42- Betyg:
Bra o:
Mejla nästa!
aakwasweet - 12 jul 09 - 09:25- Betyg:
Jättebra novell, det blir svårt att vänta på nästa del!
Mejla gärna :D
lumman - 12 jul 09 - 00:51
Shit :o det blir bara bättre och bättre ! mejla för fasen :D
Samme15 - 11 jul 09 - 23:37- Betyg:
superbra :D:D:D mejla nästa!!
eddra - 11 jul 09 - 22:49
Bra (:

Mejla? :)
ackbarian - 11 jul 09 - 22:44- Betyg:
den är jättebra!
snovit1 - 11 jul 09 - 22:31
bra. meila
hooppsan - 11 jul 09 - 21:49- Betyg:
så jävla bra är den, mejla nästa :)

Skriven av
loversarelonley
11 jul 09 - 21:35
(Har blivit läst 402 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord