` jag hatar henne |
jag hatar när jag tänkt på dig en hel dag
jag hatar att jag inte kan tänka på något annat
för jag hatar tanken på dig (samtidigt som jag gillar det)
för jag hatar att längta efter dig
för jag hatar att du har glömt bort mig
jag hatar att jag inte kan acceptera att det inte finns något vi längre
för du har glömt mig
och jag hatar det
för det finns någon annan där för dig
jag hatar det
och jag hatar henne
|
|
|
|