Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

[TwilightFF] - Edwards mirakel. One-shot.

Någon ville att jag skulle skriva en fanfic till om Nessie
Så här kommer den :P
Den är inte så bra, men jag gjorde mitt bästa,
även fast den är lite kort
Den handlar om Edward och Renesmee,
och den utspelar sig när Bella håller på att bli vampyr,
när Renesmee bara är någon dag gammal :)Edwards pov

Om jag sa att jag inte har drömt om det här, så skulle jag ljuga. Men i nästan 100 år hade jag levt med tanken på att det här var omöjligt och jag hade accepterat det. När jag träffade Bella ville jag ge henne allt. Och att veta att jag inte kunde ge henne något sånt här plågade mig. Jag ville att Bella skulle få möjligheten att bilda familj, men visste att det aldrig skulle kunna bli med mig. Jag kunde inte ge henne livets största gåva, jag kunde inte ge henne ett barn.

Men här sitter jag nu, med vårt mirakel i min famn. Jag har inte förstått det än, att den underbara varelsen som sover tryggt i mina armar, är min. Det är inte möjligt att någonting så vackert kan ha skapats av mig, ett monster. Fast i och för sig är det Bella som är hennes mamma. Trots att hon knappt är ett dygn gammal så liknar hon Bella på så många sätt. Jag längtar tills hon vaknar så hon får träffa henne, vår dotter. Vår Renesmee.

Jag kan se hennes drömmar. Hon drömmer färglada drömmar. Både jag och Bella finns med. Tillsammans med henne. Renesmee drömde om oss tre, som en familj. Plötsligt blev det svart och jag såg att hon öppnade ögonen. Hennes ögon hade samma färg som Bellas när hon var människa. Jag var glad över att hon hade fått Bellas ögonfärg, för annars hade jag saknat den. Jag visste att när Bella vaknar upp kommer hennes ögon att vara röda. Jag hoppas att det inte kommer att skrämma Renesmee.

Pappa?

Renesmee visade mig Bella i sina tankar. Hon låg på sängen alldeles blodig. Bilden fick mig rysa. Det plågade mig att min dotters enda minne av sin mamma var det här. Men snart skulle Bella vakna och då skulle de få träffas. Bella kommer att bli världens bästa mamma, det visste jag. Det hade hon redan varit. Aldrig förr hade någon offrat så mycket för sitt barn som Bella har gjort. Hon hade gett sitt liv för henne.

Jag vill träffa mamma

"Det går inte gumman, mamma sover"

När vaknar hon?

"Snart älskling, snart"

Renesmee log. Aldrig förr hade jag sett något vackrare. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska någon så mycket som jag älskade Bella. Men det hade förändrats totalt första gången jag höll Renesmee i min famn. Jag trodde aldrig att en kärlek som denna existerade. Det var otrolig. Den här känslan av helhet. Det känns som att jag lever i en bubbla som jag är rädd ska spricka och gå sönder.

Jag älskar dig pappa

Jag kramade om min dotter och höll henne tryggt mot mitt bröst. Jag hörde hennes lugna hjärtslag och jag visste att det var det mest vackra ljud jag någonsin hört. Jag visste att det jag håller i mina armar nu är det bästa som någonsin har hänt mig. Hon är en del av både mig och Bella. Hon är hälften mig och hälften Bella. Hon är min skatt och jag kommer aldrig låta någonting hända henne. Och jag visste även att så mycket som jag älskar henne, har aldrig någon älskat någon annan förut.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
izzzzy - 14 jun 09 - 14:19
jag älskaaaaaaaaaaaar den verkligen, du borde göra en hel serie <3
Joseephineh - 14 jun 09 - 08:59- Betyg:
yääy ! :D
du gjorde en med nessie :D:D:D:D

min nästa önskan är en hel novell-serie ! ;oo
DET ÄR JU SUUUUPERBRAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :D:D:D:D
Sandra353 - 13 jun 09 - 22:20- Betyg:
ohhh... så sött. Och jag håller med, det skulle vara rolgt med en novellserie om Renesmee, när hon växer upp och är typ 15/16 år. haha xD

Men jätte bra skrivet, och jag älskar Edward mer nu än jag gjorde förut :)
izzzzy - 13 jun 09 - 22:20- Betyg:
herregud, jag älskar den <333

Skriven av
Evvi
13 jun 09 - 22:08
(Har blivit läst 336 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord