` jag gråter nu mamma |
och jag gråter nu mamma
det var ett tag sen jag gjorde det nu
jag har liksom försökt att låta bli
le lite extra så där, göra dig glad mamma
( du säger att du finns där om jag är ledsen )
men jag kan inte gå fram till dig mamma
jag kan inte krama om dig
( som jag mest av allt vill )
jag känner inte av känslan att du älskar mig
bara att du har lämnat mig
det finns så mycket viktigare saker i ditt liv än mig
det gör ont att se dig mamma
att du glömt bort din dotter
jag lämnar er nu , min familj
min familj där mitt namn inte passade in
|
|
|
|