Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Forever yours {7

- Hm, ja nu har det väl gått en fem-sex dagar va? Tyvärr har jag inte ens börjat skriva på del åtta än (gud så mycket tid skolan/träningar tar upp ;o) men jag ska börja på den nu med en gång. För övrigt tappade jag min plånbok idag på biblioteket. Höll på att skämmas ihjäl när dom ringde, för lyckligtvis hade jag lagt i en lapp med mitt mobilnummer i. xD Haha, så kan det gå. Men det är väl typiskt mig att tappa såna saker. Det konstiga var att mina pengar (trehundra, men ändå) låg kvar. ;) Kommentera. :*

Del sju everybody does mistakes, don’t they?

När Jesper kom och hämtade mig vid åtta-tiden kände jag mig faktiskt snygg. Jag hade plattat mitt annars självlockiga bruna hår, och jag hade ett par nya jeans (som jag hade gett ett tusen sexhundra kronor för) och ett WESC-linne jag bara hade använt någon gång innan.
Och jag var nästan säker på att Jesper också tyckte det, fastän att han inte sa något.
Erika bodde nere i stan, så det skulle inte ta så jättelång tid dit, kanske tio minuter. På vägen funderade jag på om jag skulle säga något om att jag hade varit med Erika igår, och att hon ’typ var intresserad av honom’.
”Vad tänker du på?” frågade Jesper nyfiket efter en stunds tystnad.
”Öh, inget…” sa jag. Jag hade bestämt mig för att hoppa över det.
När vi började närma oss Erikas lägenhet (eller, egentligen var det ju hennes föräldrars men…) stannade Jesper mig och vände sig så att han kunde se mig i ögonen.
”Jag är verkligen glad att du följde med ikväll” sa han. ”Tack”
Jag hade precis tänkt att fälla någon skämtsam kommentar, men tystnade då han böjde sig fram och gav mig en hastig kyss på kinden. Jag kände hur hela jag blev varm, och fick ett fånigt leende på läpparna.
”Ska vi gå in då?” frågade Jesper med ett leende på läpparna och öppnade portdörren. Jag smet in, och Jesper kom bakom mig.
Det gick inte att ta fel på vilken av lägenheterna det var fest i. (plus att det redan var några tjejer som trängde sig in i lägenheten) Jag kunde skymta Erikas blonda hår i hallen, och suckade. Jesper märkte det, och kollade frågande på mig. Jag ignorerade honom.
Vi skyndade oss uppför de sista trappstegen så att vi skulle hinna komma in samtidigt som tjejgänget. När Erika fick syn på Jesper lös hon upp och gick genast fram till honom.
”Hej!” sa hon och kysste honom på båda kinderna. Jag kollade – en aning avundssjukt kanske? – ner i golvet och drog av mig jackan. ”Kom in!”
Vi är inne, tänkte jag och kollade på allt folk.
”Dricka finns i köket! Jag tror att Jocke och dom är där…” sa hon, gav Jesper en sista flirtig blick och försvann in bland allt folk.
Jocke och dom innebar att även Richard var där. Jag hade inte lust att gå dit.
”Kommer du?” frågade Jesper och tog tag i min hand.
”Faktiskt, så tror jag inte att jag har någon lust att, eh…” Jag drog motvilligt min hand ur hans. ”…dricka, alltså, just nu!”
Han ryckte på axlarna. ”Okej, vad vill du göra då?” frågade han.
”Nej, nej, alltså, DU kan gå dit! Jag måste hitta Elin…”
Han tog ett steg närmre mig, så att våra ansiktet var cirka två decimeter ifrån varann. ”Säkert?” Jag nickade, rädd för att rösten skulle svika mig om jag sa något. Herregud, jag kände mig onykter bara i hans närhet!
”Då går jag då…” sa han och började gå. ”Jag finns i köket om du behöver mig!” ropade han för att överrösta musiken. Jag nickade, och började leta upp Elin.
Jag hittade henne tillsammans med Johanna och Ida i en soffa.
Jag kollade ogillande på Ida (jag hade aldrig tyckt om henne) och satte mig på ena armstödet.
”Kom du med Jesper eller?” frågade Elin. Jag nickade. Vem annars? ”Blir man lika chockad av att se honom denna gång som förra?” frågade hon, mest på skämt. Jag svarade att jag faktiskt inte hade tänkt på hur han sett ut idag, vilket var sant. Jag hade inte en aning.
Plötsligt fick jag en väldig lust att se vad han hade på sig, så jag reste på mig och gick ut i köket. Han stod lutad mot en av köksbänkarna och pratade med Jocke.
Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle iaktta honom från håll (vilket jag hade gjort nu, och jag hade sett vad han hade på sig – lika snygg som på Jockes fest) eller gå fram till honom. Jag bestämde mig för det sista, så kunde jag passa på att fixa något att dricka också.
Richard syntes inte till, vilket gjorde mig lite bättre till mods. När jag kom fram hälsade jag på Jocke och ställde mig bredvid Jesper. Han log hastigt mot mig, men fortsatte prata med Jocke. Medan jag stod och iakttog de andra killarna, och lyssnade lite halvt på Jespers och Jockes samtal kände jag hur Jesper lade sin arm rum min midja. Jag kunde inte låta bli att le, och jag hoppades att det inte såg allt för fånigt ut – fast det gjorde det säkert.
Jocke sträckte sig efter en flaska med genomskinligt innehåll och tog en klunk direkt ur flaskan.
”Vill ni ha?” frågade han med blicken fäst på Jesper. Uppenbarligen menade han inte mig, men det var ändå jag som sträckte mig efter flaskan. Det brände i halsen, men jag tvingade ner det, och sträckte tillbaka flaskan till Jocke som kollade en aning förvånat på mig.
”Där ser man” sa han sedan och började skratta. Jespers hand låg fortfarande kvar runt min midja. Jocke skickade runt flaska efter flaska flaska, och jag drack utan att ta reda på vad det var. Det dröjde inte lång tid förrän jag behövde gå på toa.
”Ursäkta…” mumlade jag, och drog mig motvilligt ut ur Jespers grepp. Jag visste att jag inte var nykter, men jag visste inte att jag inte kunde gå rakt. Så fort jag tog ett kliv snurrade hela rummet runt och jag tog tag i bänkkanten. Jesper kom fram och lade sin arm runt midjan på mig igen.
”Jag följer dig” mumlade han i mitt öra. ”Vart ska du?”
”Toan…” svarade jag, och medan Jesper började gå försökte jag gå så rakt som möjligt själv, men jag gav upp och klamrade mig fast vid Jesper.
Medan jag gjorde det jag skulle inne på toan kunde jag inte låta bli att tänka på Jesper, fantastiska Jesper. Han var omtänksam, snäll, rolig, snygg, smart… Helt enkelt fantastisk. Och de där isblå ögonen…
Jesper stod utanför och väntade på mig när jag kom ut från toan. Det kändes faktiskt som att han var min… pojkvän.
”Ska vi gå tillbaka då?” frågade han. Jag nickade, och den här gången lyckades jag nästan gå rakt tillbaka, utan Jespers hjälp.
Nu var det Jesper som drack. Jag smuttade bara på flaskorna, eftersom att jag fortfarande inte kände mig helt nykter, men Jesper tog djupa klunkar, och ju mer han drack, desto mer närgången blev han. Erika syntes inte till.
Efter en stund i köket, vände jag mig om mot Jesper, knäppte händerna bakom hans nacke och hävde mig upp på tå för att nå att viska i hans öra. Han lade sina händer på min midja.
”Vi dansar” viskade jag. Han flinade.
”Självklart baby” sa han, tog min hand och drog in mig i vardagsrummet som agerade dansgolv.
Jag började svänga på höfterna i takt med Lady Gaga’s låt Poker face. Jesper tog ett kliv närmre, men fortsatte röra sig till musiken.
”Skit musik, det här, eller hur?” Jag fnittrade till, antagligen för att jag var så påverkad av alkoholen, för jag fnittrade aldrig.
”Absolut!” sa jag när jag hade slutat fnittra. Jag kollade upp i hans isblå ögon, och kunde bara inte låta bli. Jag knäppte händerna bakom hans nacke igen, hävde mig upp på tå och tryckte min mun mot hans. Jag kände förvåningen i honom, men han besvarade kyssen villigt, samtidigt som han placerade händerna på min korsrygg. Den enda tanken som rullade runt i mitt huvud var att jag ville ha honom. Jag drog mig ifrån honom, log ett litet leende. Han kollade förvånat på mig. Jag tog hans hand i min och började gå uppför trappan, i jakt på ett rum. Så fort vi kommit uppför trappan drog han mig intill sig. Han föste mig baklänges in i ett rum och stängde dörren bakom sig. Jag antog att det var Erikas föräldrars sovrum, för det fanns en dubbelsäng därinne och det såg helt enkelt vuxet ut. Jag blev bara mer och mer upphetsad för varje sekund som gick, jag kunde inte få nog av Jesper. Kläderna åkte snabbt av, och så hamnade vi i sängen.

Jag kollade rakt upp i det vita taket i Erikas föräldrars sovrum. Jesper låg bredvid och blundade. Han sov. När han var klar hade han somnat med en gång. Jag bet mig i underläppen. Jag ångrade mig. Efter det här hade jag insett att jag faktiskt tyckte om honom, var kär i honom, och allt var förstört nu. Första gången (med Jesper) skulle vara speciell, men istället hade vi bara slitit av kläderna, och gjort det lite hastigt (det kunde inte ha tagit mer än en kvart), och dessutom hade vi varit fulla. Jag suckade, och reste mig försiktigt ur sängen. Jag ville inte väcka honom, för jag visste inte vad jag skulle säga. Klockan var halv ett, och jag bestämde mig för att så fort jag klätt på mig och dragit handen genom håret skulle jag dra härifrån.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Heartagram94 - 9 maj 09 - 23:53
åååh:'d
sandruskapuska - 25 mar 09 - 16:10- Betyg:
Tvungen o läsa om alla,skit bra =)
sorgen - 3 mar 09 - 20:09
Skit bra ju!
J_love - 10 feb 09 - 21:00- Betyg:
WOW JÄTTEBRA!!
ska läsa nästa del nu;D
Justmyfault - 25 jan 09 - 18:05
Jättebra! :)
sandruskapuska - 23 jan 09 - 04:26- Betyg:
:S Måste fixa sig<3<3
Btw, mejla gärna , missade en massa delar<3<3
Bolliz - 21 jan 09 - 19:31- Betyg:
JÄCKLAR vad bra! Mejla nästa del !(A)
Roseaf - 20 jan 09 - 23:50- Betyg:
jätte bra! , maila gärna nästa !
walaa93 - 20 jan 09 - 20:27- Betyg:
hahahaha,super tjejen! /läli
louvren - 20 jan 09 - 19:55- Betyg:
Superbra!!!! Måste få veta fortsättningen, maila nästa;)
BlackDream - 20 jan 09 - 19:15- Betyg:
Jättebra! Du skriver så fantastiskt bra.
Mejla när nästa del kommer?
DracoLove - 20 jan 09 - 17:50- Betyg:
JÄTTEBRA SKRIVET !!
Jesper och Lina är faktiskt lite ytliga, som har sex på en fest, när de är jättefulla, och Lina som är kär i Jesper dessutom ... xD
// Polly
NeMriA - 20 jan 09 - 14:54- Betyg:
min reaktion: :D:D:D och sen :S
jag har dålig fantasi på kommentarer idag, men detta är jättebra :D
och jag diggar jesper ;)
nattizz_ - 19 jan 09 - 23:04
åh va bra den var som alltid :D
Mejla när nästa är ute <3
tjoh - 19 jan 09 - 22:07
ÅH så bra! :D
men jag hade gärna fått mig lite detaljer (a) hehe :D
Diskret - 19 jan 09 - 21:15
Ooops! Kaos-varnad situation! Något kommer bli jääävligt dåligt med det här. Erika kommer säker anfalla henne och bli asförbannad för att hon låg med Jesper. Hoppas bara att hon inte får för sig att skada Elina (hette hon det?) eller något sånt.
/lisa
WhyJustMe - 19 jan 09 - 20:56
Shit vad bra du skriver :)
faktisssss - 19 jan 09 - 20:32- Betyg:
Du måste mejla nästa, så jävla braa! :)
Matildaaaz - 19 jan 09 - 20:29- Betyg:
Jättebra,mejla nästa ? :)
maaliinT - 19 jan 09 - 20:24- Betyg:
skitbra :D mejla nästa!
JessicaKarlsson - 19 jan 09 - 20:23- Betyg:
wiohoo :D
fan va bra (:
mejla ;D <3
LillanFlickan - 19 jan 09 - 20:09
Mejla nästa?
ofyndig - 19 jan 09 - 20:01
mera ! (:
PsychicPlay - 19 jan 09 - 20:00- Betyg:
åååh.
du äger på att skriva. :*

Skriven av
SilverAndCold
19 jan 09 - 19:55
(Har blivit läst 645 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord