Dör du.. |
Dör du..
Så kommer jag inte orka leva..
För du är MIG..
Fatta vad du gjort med mig!
Jag är för en gång skull en hel menniska...
Så lev vidare! Jag är där och håller din hand..
Om du vill ta livet..
Glöm inte att du håller i min hand..
Hoppar du.. Hoppar jag...
|
|
|
|