Mina vänner är mitt LIV! |
Du vet att du får krama mig om du e ledsen..
Du vet att jag torkar bort dina tårar när du e ledsen..
Om du skär dig..
Vänta på mig så hämtar jag mitt rakblad..
Om du e glad drar jag mina dåliga skämt som vi sitter och garvar till..
Så du ser..
Jag gör ALLT för att få vara din vän för evigt..
|
|
|
|