<3 |
Jag vågar inte visa mina känslor för dig. Jag är rädd att alla ska tycka att det är konstigt, men jag kan inte styra mina känslor för dig.
Jag är rädd att jag ska bli sårad igen, rädd för att folk ska döma mig, döma mig för dom som jag gillar, men jag kan inte hjälpa det. Jag kan inte styra allt här i livet.
|
|
|
|