Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Bara sexuellt. del 7

ny del.. hoppas ni gillar den, kommentera gärna. inga smygläsare tack.

Hur kunde Matilda gilla mig? Hon hade alltid snackat om killar och inte om tjejer. Var hon bisexuell? Eller hade hon bara ljugit för mig att hon gillade killar? Medan jag satt och funderade knackade det på dörren, jag ryckte till och mindes hur Janne hade stått utanför dörren med spritflaskan och när han hade knuffat ner mig på golvet. Men inte kunde det väl vara han? Sakta reste jag mig upp ur soffan och gick nästan med ljudlösa steg till dörren, lade handen på handtaget och tryckte försiktigt ner. Dörren gled upp och där stod två polis män. De tittade på mig, visade sina polis brickor och jag flyttade på mig så de slapp in i huset.
- Ursäkta att vi stör såhär sent, men vi har något att berätta. Det är kanske bäst att du sätter dig ned. Sa ena polisen som hade brunt kort hår, glasögon och ett smalt ansikte. Jag satte mig nerpå en stol i köket och stirrade frågandes på männen. Båda poliserna satte sig nerpå varsin stol framför mig , vad hade hänt? Hade Matilda anmälat Janne och nu kom poliserna hit för att jag skulle berätta det?
- Vi fick en rapport om en bil i diket och en död kvinna. Vi tog kvinnan till ett litet ställe var de har liken för att undersöka vad som har hänt och så sökte vi fakta om vem hon var. Det visade sig att hon bodde här och hade en dotter, är du möjligtvis dottern eller har vi kommit helt fel? Berättade mannen, underläppen min började darra. Det fick inte vara sant, det fick inte vara min mamma!
- Jag..jag.. jag vill gärna se henne först. Om jag får? Nästan viskade jag, den andra polisen som hade suttit brevid polisen med brunt hår reste sig upp.
- Javisst, följ med här. Sa han och jag reste mig upp från stolen, gick till hallen, lade jackan och skorna på mig före jag följde efter de båda poliserna till deras bil.
Det var första gången jag satt i en polisbil, jag kände mig trygg men också var jag väldigt rädd och orolig att kvinnan de hade hittat skulle vara min mamma. Tänk om det skulle vara mamma? Då skulle jag aldrig få se henne mer? Tårarna började rinna nerför kinderna och jag torkade snabbt bort dem, jag tryckte huvudet mot bilfönstret och stirrade ut. Kanske det är en annan kvinna iallafall? Det behöver inte vara min mamma, fast poliserna sa att hon bodde i samma hus som mig och hade en flicka. Det kan vara vem som helst!

Efter några minuter som kändes som timmar, var vi framme vid polis huset. Jag steg ut ur bilen och följde efter de båda polismännen. Tydligen fanns stället var de hade liken och polisen i samma hus. Vi gick in i polishuset, svängde vänster och gick nerför en trappa, sedan gick vi till höger och in i ett rum. Rummets väggar var alldeles vita, det liknade lite ett sjukhus, men mer skrämmande. Det fanns massor med lådor och jag undrade vad det fanns i dem, men det behövde jag inte fundera på så länge före en gubbe i vit kostym kom och drog ut en låda. Ut ur lådan, kom en liknande bår som ambulansmännen använder för att flytta skakade personer. Det var plast på människan som låg där och jag började känna mig illamående, gubben i den vita kostymen drog ner dragkedjan och ett ansikte började titta fram. Jag gick lite närmare båren för att se bättre, och det jag såg fick mig att vilja springa ut ur huset och hoppa från ett berg eller drunkna vad som helst! Där på båren låg mamma, min mamma. Alldeles stilla med blod och sår på kinderna, jag bet mig i läppen och kände något blött som rann nerför kinderna.
- Är det din mamma? Frågade polismannen med brunt hår, jag nickade på huvudet och gick så nära båren jag kunde.
- Mamma... Snälla lämna mig inte.. Viskade jag, fast jag visste det var försent. Mamma hade lämnat mig, jag skulle aldrig få se eller höra henne, aldrig få luta mitt huvud mot hennes axel och dra in hennes doft, på samma gång som hon tröstar mig när något har hänt. Aldrig mer.
- Jag älskar dig mamma...Viskade jag och började skaka av all gråt, jag tittade när gubben drog upp drakgedjan så mammas ansikte inte syntes mer, han drog in båren i lådan och stängde, jag började sakta backa utfrån rummet. Ville inte vara där mer, jag ville bort. Polismannen med brunt hår tog lätt i armen min.
- Jag beklagar sorgen.. Har du någon du kan bo hos nu? Sa han och klappade min axel, jag skakade på huvudet. Jag hade inga föräldrar mer. Pappa dog i cancer när jag var väldigt liten och nu mamma i en bil olycka.
- Vi måste kontaka socialen. Sa polisen, vi började gå utfrån rummet var alla liken var. Mina knän var som gelé, hjärtat bultade och hela jag skakade av gråt. Detta var det värsta som kunde hända.
Det hade börjat regna, jag tittade upp på himmelen.
- Alla änglar gråter för dig mamma.. Viskade jag, mina tårar och regnet blev ett.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Wemely - 11 dec 09 - 17:39- Betyg:
FYFAN VAD BRA :'(
sandruskapuska - 24 aug 08 - 06:59- Betyg:
*snyft*
NotABitch - 7 aug 08 - 11:44
den är bäst!
hejsidforlife - 1 jul 08 - 18:59
oj vilket fint slut! gillade verkligen den sista meningen :)
Brandy - 30 jun 08 - 10:42
sjukt sorlig.. böla när jag läste slutet :´/
mii - 29 jun 08 - 21:09
Bra^^ men lite orealistisk dialog när polisen knackar på dörren o berättar
att mamman omkommit. Ja förresten det heter obduktion när man kollar hur
någon dött :)
manx_ - 29 jun 08 - 14:45
sjukt sorlig , grinnade när jag lästwe ! :'/
hemligdiktare - 29 jun 08 - 10:09
mera ;o
shiit, allt hädner henne fan.
stackarn!
as bra skrivet!
3ricA - 29 jun 08 - 00:18
bra mera !! jag börja ju gråta ! men jätte bra !! :)
Maade - 28 jun 08 - 19:33- Betyg:
ååh neej, va sorlit :( ja fick riktit tåran i ögonen ..
men he e fortfarand skitbra :) fortsätt! <333
Alvinnea - 28 jun 08 - 19:10- Betyg:
Jag höll nästan på att börja gråta. Otroligt bra skrivet som vanligt!!
Mejla när nästa kommer är du snäll!!
miss_olli - 28 jun 08 - 18:34- Betyg:
Otroligt bra!, otrolgt sorglig. och man börjar nästan gråta!
Hoppas att det kommer en ny snart =)
frdrik - 28 jun 08 - 18:23
Helt otroligt sorlig, men bra skriven och jag bara älskar den!
hunden1 - 28 jun 08 - 17:01- Betyg:
sorligt men bra åååhhhh snyft.
gossipgirl - 28 jun 08 - 15:30- Betyg:
hur bra som helst!!!
abeer - 28 jun 08 - 14:59- Betyg:
sorgligt!! skriv när nästa del kommer :)
inmydreams - 28 jun 08 - 14:18- Betyg:
Snyft :'( men fan vad bra du skriver
sorgen - 28 jun 08 - 13:48
Fan va bra.. Längtar till nästa kommer.
WhenAngelsFalls - 28 jun 08 - 12:26
hemskt ;<
skriv när nästa del kmr :)
Donthurtme - 28 jun 08 - 12:05- Betyg:
fan va bra, fortsätt! mejla när nästa kommer!
Chokladfluffins - 28 jun 08 - 10:55- Betyg:
shit så jävla bra
fortsätt !!!
mejla när nästa del kommer
louvren - 28 jun 08 - 10:54- Betyg:
snälla skriv en fortsättning SNART!!!!!!

Skriven av
LittleHoney
28 jun 08 - 10:40
(Har blivit läst 584 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord