Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Bara sexuellt. del 6

del 6 här nu då! :) inga smygläsare, kommentera gärna.

- Aj satan! Svor jag följande morgon, när jag hade lyckats ta mig till badrummet och sätta på varm vattnet som rann nerpå kroppen och sved i alla sår. Jag tvättade bort allt blod från både ansikte och kropp, och all mascara och kajal som hade bildat svarta ränder på kinderna.
Efter duschen tittade jag mig i spegeln, allt blod var borta men jag hade en blåtira vid ögat och många blåmärken och öppna sår på kroppen. Det brände i ögonlocken och jag harklade mig och bet ihop käkarna för att inte börja gråta.
- Du har gråtit tillräckligt.. Mumlade jag surt för mig själv och gick haltandes till rummet för att klä på mig. Jag klädde på mig en lila topp och svarta urblekta jeans, borstade håret men aktade var såret från när Janne hade slagit mig i huvudet med något. Kanske spritflaskan eftersom det var glas på golvet efter det.
När jag hade klätt på mig, sminkat mig och borstat håret gick jag till hallen, det syntes lite mörkrött på golvet. Mitt egna blod. Lite glasbitar låg fortfarande där, men Matilda hade säkert plocka upp alla andra. Jag tog sopkvasten, sopade upp alla de små glas skärvorna, jag torkade också bort allt blod från golvet, så inte mamma skulle märka något. Efter det gick jag till köket, ingen mamma syntes till. När skulle hon komma hem, tänkte jag och sneglade på klockan, halv elva. Hon skulle väl komma hem på natten? En orolig känsla spred sig i magen på mig och jag fick olika scener från bil olyckor i huvudet.
- Nej! Det har inte hänt något sådant med henne! Sa jag högt för mig själv och tittade ut på gården, ingen bil syntes till. Plötsligt ringde min mobiltelefon, jag skyndade mig det snabbaste jag kunde till rummet, tog mobiltelefonen och svarade.
- Ja?
- Hej gumman. Hur mår du idag? Frågade Matildas röst, jag blev glad att hon ringde, men hade önskat att det skulle ha varit mamma.
- Öhm.. bra, tror jag. Svarade jag och sneglade hela tiden mot fönstret, ifall mammas bil skulle dyka upp.
- Skall jag komma till er? Undrade Matilda.
- Okej. Svarade jag och lade på, om Matilda kommer och vi hittar på något roligt, så kanske tiden flyger iväg så mamma kommer hem snabbare, tänkte jag men kunde inte släppa undan känslan av orolighet.
Jag gick tillbaka till köket, tog ett äpple och satte mig vid matbordet. Medan jag satt och mumsade på äpplet, kom olika scener från Janne när han misshandlade och våldtog mig. En rysning gick igenom min kropp och hans ord ekade i huvudet. Skulle jag polis anmäla honom? Eller skulle han bara bli värre då? Jag tänkte så det knakade i huvudet, men kom inte på något bra förslag, och om jag ville ha råd av Matilda, så skulle hon genast skicka mig till polisen och anmäla Janne.
Jag ryckte till när det knackade på dörren, jag lade undan äpplet, steg uppfrån stolen och gick för att öppna. Det var Matilda.
- Hej! Hälsade hon glatt och kramade mig försiktigt. Jag gav henne ett trött leende och stängde dörren efter henne.
- Var är din mamma? Frågade hon och tog av sig skorna.
- Jag vet inte, hon har inte kommit hem ännu. Svarade jag och bet mig nervöst i läppen och tittade ut på gården och vägen. Matilda såg min oroliga blick, tog mig i handen och log uppmuntrande.
- Hon kommer nog snart. Svarade hon och tryckte lätt min hand, jag ryckte på axlarna och suckade. Alla dessa bekymmer på en gång.
Vi gick till köket, jag tog fram varsitt glas och hällde upp cocacola åt oss båda.
- Här. Sa jag och räckte glaset till Matilda, hon tog tacksamt glaset och jag satte mig nerpå ena stolen framför henne.
- Så.. Har du hört av Janne efter det han gjorde? Frågade Matilda försiktigt, jag skakade på huvudet. Ville aldrig prata eller se honom igen!

När vi hade druckit upp cocacolan och pratat om Janne och när mamma skulle komma hem, gick vi till vardagsrummet och kollade på en dvd film.
Medan vi satt där, kände jag att Matilda stirrade på mig, jag vände på huvudet och mötte hennes blick.
- Kan du sluta stirra? Frågade jag med ett snett leende, hon log snabbt men flyttade inte sin blick.
- Du.. det är något jag vill berätta. Fast det kanske inte är rätt tillfälle. Sa hon allvarligt, jag sänkte ljudet på dvd filmen och vände mig helt om mot henne.
- Vadå? Undrade jag. Matilda tittade snabbt på dvd filmen, nerpå sina händer och sedan mötte hon min blick. Hon bet sig på läppen och såg nervös ut.
- Snälla Matilda, berätta. Sa jag och klappade henne på armen. Hon suckade och funderade.
- Vi har ju varit vänner väldigt länge.. Började hon, jag nickade och tittade frågande på henne.
- Och.. nu är det såhär att på senaste tid så har jag börjat få känslor.. för dig.. Nästan viskade Matilda, jag ryckte till och stirrade med öppen mun på henne.
- Va, va,vad sa du? Frågade jag och tittade med stora ögon på henne. Hade jag verkligen hört rätt? Inte kunde väl Matilda tycka om mig?! Vi var bara bästa vänner! Matilda studerade mig och sade ingenting, istället gjorde hon något som jag aldrig hade hunnit reagera på. Hon lutade sig snabbt fram och pussade mig på kinden, före hon reste sig upp ur soffan, sprang till hallen och lade på sig skorna.
- Jag måste gå. Sa hon bara och lämnade huset, jag satt kvar alldeles stum. Ett till bekymmer. Först Janne som hade misshandlat och våldtagit mig, sedan mamma som inte hade kommit hem ännu och nu Matilda som är kär i mig?! Vad fan är det som händer?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.9)
ossika - 10 maj 09 - 18:19- Betyg:
=O Scary!
sandruskapuska - 24 aug 08 - 06:57- Betyg:
=O =O =O
NotABitch - 7 aug 08 - 11:39- Betyg:
MER den är jätte bra!<3
jak_e_best - 29 jun 08 - 12:29
bra
Alvinnea - 28 jun 08 - 19:06- Betyg:
Bra bra bra bra bra bra bra bra
hunden1 - 28 jun 08 - 16:53- Betyg:
så bra ska läsa nästa del nu.
sorgen - 28 jun 08 - 13:43
Bra!
miss_olli - 27 jun 08 - 23:26
Super bra! kan du mejla när nästa är ute,
så skulle du vara jätte snäll :)
3ricA - 27 jun 08 - 22:44- Betyg:
bra :D mera :)
Alexiz93 - 27 jun 08 - 20:31
bra:)
Svenssoon - 27 jun 08 - 19:51- Betyg:
skiitbra!! <3
hemligdiktare - 27 jun 08 - 19:33
sjukt bra ! ;o :D <3
abeer - 27 jun 08 - 18:59- Betyg:
sjukt bra skriv när nästa del kommer :)
manx_ - 27 jun 08 - 17:30
Braa !! :D , skriv när nästa kommer snääällla ! :D
loversarelonley - 27 jun 08 - 16:08
skir bra :) fortsätt ^_________^
frozenlove - 27 jun 08 - 13:48- Betyg:
Asbraoow :D Meera foort ;D <33
HorseGirl - 27 jun 08 - 12:18- Betyg:
bra bättre än vad jag kan skriva^^
Donthurtme - 27 jun 08 - 11:58- Betyg:
braa, mejla när nästa kommer!
WhenAngelsFalls - 27 jun 08 - 11:57- Betyg:
jag vet hur det är :o min bästa kompis var också kär i mej ett tag, å när man får reda på de e de liksom typ "shit, vaa, vafan säger du :O?" xd menmen, säg till när nästa del kmr :D
Selleberg - 27 jun 08 - 11:20- Betyg:
Åh,bra
gossipgirl - 27 jun 08 - 10:44- Betyg:
jätte, jättebra!!! :D
Chokladfluffins - 27 jun 08 - 10:39- Betyg:
omg shit bra !!!!!!
mejla när nästa del kommer !!!

Skriven av
LittleHoney
27 jun 08 - 10:04
(Har blivit läst 608 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord