Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

sömnbrist

Dagen kom och väckte mig med ljuset som lyste varmt och starkt i mina nyvakna ögon. Precis som varje morgon var även denna tidigt allt för tidig för att jag skulle vara pigg nog att stiga upp. Jag visste att jag för eller senare skulle få gå upp oavsett. Frågan vara bara om det var värt att ligga kvar ett par minuter och knappt hinna ut innan bussen svängde förbi sådär retligt som den gjort så många gånger förr.
Idag var det inte det så jag beslöt mig för att ta mig upp ur sängen på ett eller annat sätt. Efter ett par försök att helt vanligt sätta sig upp utan resultat så rullade jag ur och föll ner i golvet med en duns. Jag resta mig upp och gnuggade lite på armbågen som fick sig en smäll i fallet men det gick snart över.
Försiktigt kikade jag på klockan som låg släng i fotändan av sängen hon var allt för lite för att behöva stressa. Jag slängde i alla fall på mig några paltor som jag haft dagen innan. Sedan jag gått ner för trappan satte jag mig som förstelnad i kökssoffan och nickade till.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Beam
23 feb 06 - 06:27
(Har blivit läst 376 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord