Du var... |
Du var den som...
Fick mig att skratta
Fick mig att gråta
Fick mig att le
Fick mig att drömma
Fick mig inse att livet faktiskt är värt att leva
Fick mig att tro på kärleken igen
Fick mitt hjärta att börja slå
Du var den som gav mitt liv en vändning
|
|
|
|