"fo lajf" in my ass |
Du säger till mig "allting ordnar sig",
snälla håll käft, jag har lust att döda dig
Du säger "jag vill bara hjälpa dig vännen",
kalla mig inte det, det där var längesen
Du säger "jag vill bara ditt bästa"
yeah sure, dra en till jag kanske går på nästa
Du frågar mig "varför är du sån här?",
fattar du inte, vill inte ha nåt mer med dig att göra ditt sär
Du tittar på mig och börjar gråta
sorry bitch, jag tänker dig aldrig förlåta
Du rusar iväg i full fart
glad jag blir, hoppades på att det skulle hända snart
Du ringer mig "snälla förklara dig" säger du till mig
jag hoppas nu att jag lika hårt sårat dig
|
|
|
|