Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Thanks for the memories *del sex*

Lalalalala, haha. Nu är det såhär att detta är den sista delen av denna novell/historia/kalla-vad-du-vill och jag vill gärna ha kommentar på denna sedan (som alltid :D) Men jag ska inte prata en massa strunt nu utan ni får läsa nu :D,


Nicklas .-. Förlåt, säger:
Maximilian, jag ber dig. Låt mig få förklara vad som hände. Snälla! Jag ber dig.

Nicklas .-. Förlåt, säger:
Förlåt mig!

Nicklas .-. Förlåt, säger:
Jag är ledsen över vad som hände, verkligen. Det var aldrig meningen att du skulle bli sårad. Förlåt.

Irriterad stänger Maximilian av datorn och försöker torka bort tårarna, som envist rinner längst kinden och droppar ner på hans redan tårdränkta lår.

Hur kan han tro att han kan komma nu och be om förlåtelse? Det är redan för sent och allt är Nicklas fel. Han och hans jävla kompisar. Varför hade jag låtit mig luras av hans vackra charm? Fan för honom!

Han skakar av gråt när han lägger sig i sin säng för att sova, vilket aldrig lyckades. Han har nog inte sovit en hel natt sedan Nicklas gjorde som han gjorde.

Nicklas slår näven i den blåtapetserade väggen och skriker ut allt vad han orkar. Alla ord, känslor och annat skit ska ut. Han klarar inte av mera nu. I månader har hans humör varit på botten och det är hans egna fel.

Varför? Hur kunde jag vara så in i helvetes jävla korkad? Han är mitt allt, min bästa vän och jag behöver honom. Vi sa väl så, att vad som än hände så skulle vi vara bästa vänner, men tjena vad bra det höll. Förlåt mig Maximilian!

, säger:
Förstår du inte att jag inte vill ha något mer med dig att göra! Så snälla, Nicklas, lämna mig ifred. Du har förstört något som aldrig mer kan lagas. I don´t love you anymore.

En lögn.

Nicklas .-. Förlåt, säger:
Förlåt mig.

., säger:
Nej, det är för sent.

Nicklas .-. Förlåt, säger:
Det är aldrig för sent för att förlåta…

., säger:
Hej då. Jag vill aldrig mer ha något med dig att göra.

Nicklas .-. Förlåt, säger:
Max vänta!

., har lämnat konversationen


Stora tårar rinner ner från hans kinder. Han ville inte säga det, men han var tvungen. Det gick inte att ha det som dem hade haft det den senaste tiden. Då är det bättre såhär.

Försiktigt balanserar Maxie på tak kanten och funderar på om han ska hoppa eller ej. Låta sitt liv försvinna och slippa alla jobbigheter som finns här. Hans blick letar sig ner på gatan och fastnar på en och samma punkt.

Jag kommer alltid att finnas hos dig Nicklas Eklund, för jag älskar dig.

”MAXIMILIAN! JAG FÖRLÅTER DIG ALDRIG OM DU INTE KOMMER NER NU OCH DET SKA VARA VIA TRAPPAN! HÖR DU DET?! KOM NER NU!” Maximilian rycker till av Elias ord. Börjar sakta men säkert inse vad han håller på med och när han ser att hela Elias ansikte är vått av tårar går han med långsamma steg tillbaka till trappan. Vad var det han hade tänkt att gjort egentligen? Försökt att tagit livet av sig? Nej, det är bara en fel utväg. Nu vet han så mycket bättre.
”Maximilian, lova mig att du aldrig, aldrig gör om det där?” Han vågar inte möta sin låtsas brors blick. Vet att den är alldeles för besviken att han kan klara av att se på den, i stället ser han ner på sina slitna men mycket bekväma svarta skor.
”Varför bryr du dig egentligen?!” Han vet inte vart ifrån han får all denna ilska, men det är här och den måste ut på något sätt. Varför i helvetet bryr sig Elias om honom?
”Åh! Du är bland de absoluta dummaste personerna som jag någonsin har känt. Varför jag bryr mig? Förstår du inte det? Du är för fan som min bror, hör du det? BROR! Skulle jag klara av att mista dig? NEJ! Att du alltid bara ska tänka på dig själv först. Nej, försök inte att säga emot för du vet lika bra som jag att du alltid prioriterad dig själv”
”Skulle jag bara tänka på mig själv menar du?!” Nu är han riktigt jävla förbannad på Elias. Hur vågar han stå här och anklaga honom så? Han har väl alltid tänkt på alla andra i första hand, eller?
”Jag det är precis vad jag menar! Och tror du mig inte så kan du ju alltid fråga Nicklas” Helt ofrivilligt rycker han till av Elias ord. Han klarar inte lägre av att höra hans namn. Han som heter Nicklas.
”Exakt vad menar du med det?” Om blickar kunde döda så skulle en av de unga männen ligga död ner på marken nu.
”Hur många gånger har inte han försökt att förklara sig och du har bara struntat i honom?!”
”Du var inte där Elias. Om du hade vart det så hade du förstått att det inte fanns någonting som han skulle ha kunnat förklara. Han visade klart och tydligt vad han tyckte då” De sista orden viskar Maximilian ut, så lågt att Elias knappt hör dem. Maximilians tårar börjar rinna och blandas med regnet som precis började rinna. Långsamt sjunker han ihop mot väggen och drar upp knäna mot sig och Elias sätter sig lugnt bredvid och lägger de starka armarna om honom. Små tysta snyftningar.

Maximilian, .. börja om på nytt ? säger:
Nicklas, jag har tänkt en massa nu, eller egentligen så var det Elias som fick mig att inse en sak. Alltså jag vet inte hur jag ska säga det här, men åh! Fan! Varför kunde inte jag bara ha lyssnat på dig från allra första början för? Då skulle allting ha varit så mycket, mycket bättre. Men nej, jag skulle vara en sådan stor egoist och bara tänka på mig själv. Men nu gör jag inte det längre. Så jag ber dig Nicklas Eklund att vi kanske kan börja om på nytt? För vad jag än har sagt så är det faktiskt så att jag älskar dig och inte vill leva ett liv utan dig. Du är mitt allt. Jag hoppas att du kan förlåta mig för att jag inte lyssnade på dig, för jag förlåter dig för det där som hände. Det gör jag. För jag älskar dig, nu och för alltid.

Om Maximilian bara hade skickat iväg det där någon minut tidigare så hade det inte slutat så som det slutade för Nicklas. Det fanns inte något liv kvar för honom att leva för Maximilian vägrade att lyssna på hans förklaringar och klargjorde att han inte ville ha absolut någonting med honom att göra. Så varför skulle han fortsätta med ett meningslöst liv utan Maximilian? Nej, det fanns ingen mening med det. Det var alltid bara Maxen som betydde något för honom.

Han avslutade sitt liv bara två minuter innan Maximilians meddelande hann komma fram. Två ynkliga minuter. Etthundratjugo sekunder.

Maximilian, förlåt mig. Förlåt, förlåt, förlåt. Men vet du vad? Jag orkar faktiskt inte leva ett liv utan dig. Det gör jag verkligen inte. Du var och är mitt allt in i det sista. Jag älskar dig nu och för alltid min allra bästa vän, så sant som jag heter Nicklas Eklund. Förlåt.


Haha, det känns SÅ bra att ta livet av honom ! *ond* Men jag gör det enbart bara för att jag har förlorat min Isakbäst (Isakbäst är en karaktär av Haley ´s novell Friendship, only worse och uppföljaren Love is not enought, så bara för att hon tog död på Isakbäst, så tar jag död på Nicklas ) MOHAAHAH . Okej, jag känner mig sinnersjuk, men i alla fall . Lämna en kommentar och så vill jag veta om ni tycker att jag ska skriva en fortsättning eller ej? (har börjat på en och kommer att skriva fortsättnigen, frågan är bara om jag ska publicera den?) Så kommentera nu gott folk och skyll allting på Haley om ni blir besvikna över att Nicklas fick, öhm. gå vidare :D

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Andastyst - 19 okt 09 - 22:57- Betyg:
*gråter som ett barn som inte får presenter på julafton*
*gråter som en gris som ska slaktas*
*gråter som jag gör när jag läser sorgliga noveller*
ALLTSÅ GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Hur kan du göra såhär mot mig!! *snyftar* Max <3 Nicklas,
ja, så ska det vara!! Skriv en till del NUUU!!! Men bara
om Nicklas återuppföds eller nånting. Eller har han inte
dött på riktigt kanske? Aja, gör så att de blir tillsammans
i alla fall. GAAAAAAH!!!!! *snyft*
bexis - 19 jul 09 - 00:19- Betyg:
JAG SKA FAN I MIG DÖDA DEN MEST UNDERBARA HALEYMÄNNISKAN SOM FINNS PÅ DENNA JORD! ASSÅ SERIÖST, JAG PALLAR INTE ATT MINA SMÅ POJKAR DÖR OCH ALLT ÄR HENNES FEL! Förlåt Haley, jag blev bara lite småförbannad men jaa, det gick över. men hur kan ni döda era små sötnosar? jag hatar er för det, men det finns så mycket annat jag älskar er för...
Boegapa - 1 jun 09 - 02:26- Betyg:
JAG ÄR TILLBAKA! Och jag grinar fortfarande när jag läser det här. DummadummaNicklas som inte väntade. Oh, jag blir så arg nu! T.Ó
Boegapa - 20 maj 09 - 18:14- Betyg:
ÖLADJKDKLCFHHKDCVKLACVZKLCJHKACHÖÄLCVKXM!
DU ÄR DUMDUMDUMDUM! Okej, nu är jag faktiskt sur på Haley också.
Maxie behöver massamassamassa kramar nu. *hoppa på*
<//3
eyesofpoetry - 13 apr 09 - 14:21
HALLÅ!
om du dödar nicklas såhär är du ju lika dum som haley när hon tog livet av IsakBäst (<fjäskar för att du ska återuppliva Nicklas)
nej nu ska jag gråta
Maadelen3 - 20 mar 09 - 18:50
för fortfarande: du dödade NICKLAS! :( (och jaa, jag försöker ge dig dåligt samvete med mina fyra kommentarer)..
Maadelen3 - 20 mar 09 - 18:49
sen måste jag bara tillägga att eftersom du DÖDADE min älskling så STÅR DU I SKULD TILL MIG! på ett eller annat sätt :Y jag ska allt komma på något...
JAG VET VAD DU KAN GÖRA! du kan skriva en oneshot åt BARA MIG (fast som du självklart lägger ut här så andra också kan läsa) om MIN ÄLSKADE NICKIE <3 <3 <3 <3 ELLER HUR EMELIE? *sträng röst*
bra!
Maadelen3 - 20 mar 09 - 18:44
fast du vet ju att jag egentligen inte hatar dig utan bara säger så, det vet vi..
Maadelen3 - 20 mar 09 - 18:44
vet du hur mycket jag hatar dig just nu? :o
nu sitter lilla madelene och STORLIPAR för att du tog död på älsklingsnicklas! :( bara för att jag fick för mig att jag ville läsa igenom novellen igen..
ne-ej :( och sen gråter jag inte bara för att jag är ledsen på dig för att nicklas dog, nej, utan för att jag är så ARG på det :( varför var du tvungen att döda min lilla älskling? :@@@ :'(


EMELIE TA TILLBAKA NICKIE NU NU NU NU OCH DÖDA HAMPUS JÄVELN SOM INGEN ÄNDÅ GILLAR IALLAFALL! OCH GE MIG NICKIE! HAN VAR S ÅMKT BÄTTRE!
nej, nu ska jag sitta här i min ensamhet och gråta lite.. för att du är så förbannat OND! :'(((((( :@ :(
SannaCarlssson - 6 mar 09 - 19:59
Åh Nicklas fick inte dö :(
wannabelink - 26 feb 09 - 20:31- Betyg:
OOOOMMMMFFFGGGGGGGGZGZGG. ;_____;
JAG TRODDE ALDRIG ATT NICKLAS SKULLE BEGÅ SJÄLVMORD. O_O
ÅÅÅÅÅH, varför kunde inte maxxxxiiiee förlåta honom!?!?
Nu är det jättejätte synd om honom, vad ska han göra när Nicklas är död. o__o
Det finns en fortsättning va, eller jag fick för mig det, dhsgjkhfk hoppas. :c
Du skriver asbra och dethär var bland det bästa jag läst. ^^
HIHIHIIHHIIHIHIH 8D
mickys_ven - 6 jan 09 - 06:37- Betyg:
JÄVLA NICKLAS!
JÄVLA MAXIE!
FAN PÅ ER!
Niklas - kunde du inte vänta med att dö?!
Maxie - Kunde du inte skicka meddelandet lite tidigare?!
FYFAN, det högg riktigt till i mig när jag fattade att Niklas lämnat Maxie :'{
faaaaan för dig.
Lovely__ - 5 okt 08 - 20:38
Nej ;_;
Diskret - 21 sep 08 - 22:54
Du är ond! Du är värre än Sauron, Lord Voldemort och Torak! Du är till och med ondare än Teletubiesarna, och de är RIKTIGT onda!!
HUR kunde du DÖDA Nicklas?! Och bara två minuter innan Maxie ber om förlåtelse!! Det är såna saker som gör att jag får epeleptiska anfall och nästan trashar min dator.

Din oooooooonda människa!

Jag borde *censur* åka till var *censur* du nu bor och *censur* *censur* med en hästpiska!!

Ursäkta mig, jag var bara tvungen att skriva det där, för om jag skulle skrika det skulle jag väcka hela min familj och de skulle nog inte bli så glada. Vet du vad som skulle vara bra? Om det blev lite fantasy eller science fiction och han återuppstod, eller om Maxie skulle fixa så att han went Frankenstein-style. DET hade varit bra! Och sen hade de två ridit in solnedgången på två flygande vildsvin.

Man kanske inte kan tror det, men jag går inte på någonting, förutom marken då men...

Nu om ni ursäktar mig så ska jag gå och leta upp roliga ord i Svenska Akademins Ordlista Över Svenska Språket.
PsychicPlay - 17 sep 08 - 19:31- Betyg:
NEEEJ!
himla.. *cencur*, du kan ju inte ta livet av nicklas! ;___;
Felle - 13 sep 08 - 22:15
Jag vet inte om jag har kommenterat den här berättelsen tidigare (det måste jag ju ha gjort? :o) men nu har jag läst klart den i alla fall.
Du skriver alldeles jättebra, jag har verkligen tyckt jättemycket om alla delar. Du är jättebra både på att forma både de där långa lyckliga msn-konversationerna OCH de där mycket sorgligare stunderna i ord.
Någonstans i den förra delen gissade jag att någon av killarna skulle dö, jag vet inte hur jag gissade det, jag fick bara en sån känsla. Och jag hade rätt :o
Och därför blev jag inte heller så chockad eller speciellt arg. Jag tycker om lite mer sorgliga, tragiska slut, istället för Disneylycka hela tiden. Det är klart att det var sorgligt och att man nästan grät och allt, men det var liksom ett bra slut ändå.
Fortsättningen tycker jag du gör hur du vill med, men om du nu skriver så är det klart du ska lägga ut :) Jag ska försöka hålla koll ifall det dyker upp något.
Tack i alla fall för en jättebra berättelse, jättevackert skrivet. :) <3
DracoLove - 28 aug 08 - 23:48- Betyg:
Jättebra,fortsätt.(:
RowsahKanin - 17 aug 08 - 12:05- Betyg:
Gud vad dum du är :O Jag började, ärligt, att gråta när Nicklas dog jueh..
Din dumma lilla sak! :'''(( kan du inte fortsätta på den?? Och återuppliva Nicklas eller något??
;__________________________; jag hatar dej efter det här ;_; x''''D :'(
JennnyJ - 15 aug 08 - 10:25- Betyg:
Nämmen, din onda lilla sak, nu har du ju vänt mina *host* undersåtar mot Haley :O :|
Men, med kraften som härskarinna över Dikta.se, FanFiction.net och den stora Fantasyvärlden (där man lever i sagornas och lägereldarnas tid!), beordrar jag dig nu *vik inte undan med blicken när Jag talar till dig*, att återuppliva Nicklas!
(okej, jag har faktist inte följt den här, varav typ inga kommentarer, men jag vart lixom dragen till den här och kunde inte låta bli att läsa den)
Jag skänker dig nu förmågan att åter väcka de som en gång dött, så gör nu ett klokt val och låt dem få varandra!! *blänga lite surt på dig*
/Jenny von J, självutnämnd härskarinna med Lora vid sin sida som för tillfället är lite butter på TK!

mååååste bara säga;

"Om alla tänkte som du, Jonathan, så skulle ondskan regera i all evinerlighet"
"Om alla tänkte som Jonathan så skulle det inte finnas nån ondska" <33333 :D (Såg den i morse och nu e det Pippi som rullar ^^)
Chillaah - 11 aug 08 - 17:23
ÅÅÅH SKRIV FORTSÄTTNING SNABBT! HUR KUNDE DU DÖDA NICKLAS!?:'( BUUUUHHUUUU ! MEN NU VILL JAG SE HUR DET GÅR FÖR MAXIE ! S`Å SNÄLLA FORTSÄTNNING!<3
dinmamma - 11 aug 08 - 15:13- Betyg:
skriv fortsättning, nu blev jag jettemassajettextremtjettejettejette lessen >>>>>>>>>>>>&g t;>::::::::::
du kan inte ta död på honom jueh >>>>''''':
love__ - 10 aug 08 - 22:12- Betyg:
jag vill ha en fortsättning på denna och då ska Nicklas leva!
jätte bra skrivet för övrigt ;)
inmydreams - 5 aug 08 - 11:44- Betyg:
Noo :'( fan jag har inte läst den förren nu och du dödade honom.. *sur* xD
Men ändå jätte bra:)
xxzxczx - 30 jul 08 - 20:40- Betyg:
rys rys rys rys herregud andas O.O hur kan du avsluta det sådär ._. ÅTERUPPSTÅ NICKLAS, DU KAN INTE LÄMNA MAXI SÅDÄR arhjrhjrhjrhj JAG TROR JAG HATAR DIG JUST NU XD men älskade varje del av novellen ändå <3
LisaHoglund - 30 jul 08 - 10:20- Betyg:
Åh, herregud, du får mig att gråta. Så jävla sorgligt och vackert skrivet! <3 Varför skulle han dö?! :o Fortsättning? JAA!
EnJulia - 29 jul 08 - 12:21- Betyg:
GAAAAAAAAAAAAAAAAAH! nu måste du skriva en fortsättning annars dränker jag dej i ett coca cola hav!!!!! SÅ DE SÅ! älska älska aälska denna novell <333333333333333333333333
dumma haley! han fick ju inte döö! tycker också som lost-inside gör fantasin om att du köttar nicklas kompisar till verklighet! nu är du skyldig mej en fortsättning för alla tårar jag fällde när jag läste denna! :D <3
Mangasagan - 28 jul 08 - 17:40- Betyg:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG! VARFÖR MÅSTE ALLTID MINA FAVVOKARAKTÄRER DÖ?!?!?!?!? Jag blir GALEN! Och du! Du din lilla ondskefulla... sak! Hur kunde du? *böla* Det här är tragiskt... *snyft*

Men fortsättning? JAA! Eftersom att du har dödat Nicklas så är du skyldig oss läsare en fortsättning. ^^ *försöka övertyga dig om att du SKA fortsätta* xD
<3<3
M-424 - 28 jul 08 - 17:10- Betyg:
Men haaaalllloooooooo ??? FOR DITT EGET BESTA MOSTE DU OTERUPPLIVA NICKLAS NU MEDDETSAMMA! o_O. Och juste.. dumma Haley. Hmmppff.. ;p
Det der var verkligen djevulskt gjort iafl.. x'D


Men du er alltid lika bra po att skriva! So en fortsettning skulle uppskattas. Even om det er utan Nicklas.. hmmpf *muttra*

<3
NeMriA - 28 jul 08 - 14:04- Betyg:
GAAAAH!!!??!?! NICKLAS?!?!? men hallå??!? han skulle ju inte dö?!?!
AAAAAAAAAAAaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

bara för det måste du fortsätta skriva!!!
DrownedDoll - 27 jul 08 - 17:43- Betyg:
SADIST DU ÄR!! Q___Q
Förlåt men jag börjar faktiskt gråta nu ,__,
Usch tårarna bara rinner! Q__Q
Du är en elak människa och eftersom du är skyldig mig massa tårar så ska du göra en fortsättning <3
Tiggarflikkan - 27 jul 08 - 14:17
Måste bara påpeka att lost-inside's idé var briljant och bör förvandlas till verklighet VÄLDIGT snart. För ditt eget bästa.
Knipetimagen - 27 jul 08 - 14:13- Betyg:
GAAAAAAAAAAAAAAAAAH NEEJJJJ!!! HAN FÅR INTE DÖ!!!
böjade gråta juuue T.T GAAAH!! JAG SKA DÖDA DEJJJ!!!
(Nej, de sska jag inte, men gaaaah)
JAG HATAR DEJ NU!
HUR KAN DU?!?!?!?
FORTSÄTT!!! ANNARS KOMMER FOLKET DÖDA DEJ MED STRUMPOR FFS!!!!
Maadelen3 - 27 jul 08 - 13:45
EMELIE DIN JKLA DUMMA IDIOT! HUR FAN KAN DU TA LIVET AV NICKIE?! HUR I HELSKOTTA VÅGAR DU GÖRA NÅTT SÅNT VA?! VAA!?!!!! VA!?!??!?!?!? SVARA MIG?! HUR KAN DU???!!!! GAAAAAAAAAH! EFTER DEN HÄR KOMMENTAREN SKA INTE JAG PRATA MED DIG PÅ JÄTTEJÄTTELÄNGE DU! DESÅ!

Men du MÅSTE skriva en fortsättning!!! MÅSTE! Annars pratar jagaldrig nånsin mer med dig! *hota mkt allvarligt*! Och nej, du är ingen idiot egentligen, bara för tillfället för du dödade Nickie! :'( GAH!

Skriv mer! :) <33

(jag är fortfarande jättejättejättejätteJÄTTEarg på att du dödade han! och det är en femma men jag är alldeles för sur för att he det på den för du dödade han!)
alexz_th - 27 jul 08 - 12:30- Betyg:
Nu hatar jag både dej och harley.
Men eftersom hon dödade min älskade isak så måste inte du döda min älskade Niklas och nästan min älskade Maximilan.. :_:
Fan han får inte dö precis innan max skulle förlåt.. men ilf SÅ SKA DU FAN SKRIVA EN FORTSÄTTNING!! det är du skyldiga oss eftersom du döda gosniklas :___:
Elaka unge.. men jag förlåter dej.. kankse om du skriver en fortsättning till.. :D
Men ilf så är/var den toppen bra och bäst.. mej vill ha en del till nu!! :DDD <3
Tiggarflikkan - 27 jul 08 - 10:21
Jag grät hela novellen ut, delvis pga att du sa att det skulle vara den sista delen och delvis för att du tog död på niclas.. Då störtlipade jag. (Gör dock inte det längre, min lillebror avbröt mig genom att pilla i sin egen skit.) Men GUD så bra denm var!! Och du vågar FRÅGA om jag (vi) vill ha en fortsättning?!?! Det är väl självklart!!! NU!
*arg på dig, din mördare*
_NotAnAngel_ - 26 jul 08 - 14:49- Betyg:
DIN.. DIN... DIN ONDA EGOIST! *morra* HUR KAN DU TA DÖD PÅ HAN?! JAG SKITER I VAD HALEY HAR GJORT MEN DU SKA FANEMEJ ÅTERUPPLIVA NICKLAS EKLUND SÅ SANT SOM JAG HETER LINA MATTI!!!:@@@@@@@@

Mja, nu till något lugnare *andas*
Bra skrivet [trots att du tog död på han*muttra ilsket*], Gillar det sättet du skrev det här kapitlet på [trots att du tog död på Nicklas *muttra ännu högre*], och jag vill ha fortsättning!:o Defenitivt!
Alexiz93 - 26 jul 08 - 14:21
DU ÄR OND:( varför ska alla döda folk i noveller nu för:( aja jättebra:)
linsan92 - 26 jul 08 - 13:43- Betyg:
GAAAAAAH neeej!
Du måste ju för tisan skriva en fortsättning!
Jag snälla om du gör de skicka ett mail till
mig ås att jag får läsa och kommentera din underbara
novell.
Du skriver jätte bra´!
HilfMirFliegen - 26 jul 08 - 12:25- Betyg:
FORTSÄTTNING NU!
Hur kunde du döda Nicklas ;_; Buhu! Men hoppas allt löser sig!
Superduperbra<3

Skriven av
Mp3
26 jul 08 - 10:11
(Har blivit läst 654 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord