Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Bara sexuellt. del 5

del 5. Hoppas ni gillar den, och kommentera gärna. :) Inga smygläsare^^

Det värkte i midjan på mig efter Jannes hårda spark, han kom och satte sig på mig så jag inte kunde röra mig.
- Om du ligger still och inte rör dig, så kanske jag inte dödar dig. Viskade Janne vid mitt öra, hans ord fick det att rysa av rädsla i mig och jag stirrade in i hans onda ögon. Hans hand smekte utanpå min tröja på bröstet, och den andra letade sig ner till kjolen som han började slita i för att få bort den.
- Ligg still nu! Sa han högt, när han satte sig bort från mig och började dra av mig kjolen, jag bet mig i läppen och tårarna rann nerför kinderna. När min kjol var borta, kände jag strax Jannes händer på mina trosor, de letade sig in och smekte mitt kön. Jag kände mig äcklad och började sprattla med både ben och armar. Plötsligt fick jag ett hårt slag i ansiktet och jag slutade sprattla, det smärtade både i midjan och i ansiktet, varför behandlade han mig såhär? Vad hade jag gjort honom? Jag hade aldrig behandlat honom illa! Hjärtat bultade hårdare än ett tåg som åker och tårarna rann. Min blick tittade snabbt på Janne och jag kunde se hans kön, känna hans händer som höll i mig i ett starkt grepp och så smärtan när han bara trängde hårt in i mig. Jag skrek men Janne lade ena handen för munnen min och trängde i mig hårdare och hårdare varje gång, det gjorde ont och han slog mig på kinden så det sved. Jag försökte skrika, jag försökte prata och be honom att sluta, men orden stockade sig i halsen på mig och det var svårt när han hade sin starka hand på munnen. Jag kände mig plötsligt väldigt arg och full med hat, jag började sprattla med armarna och benen så gott jag kunde, Jannes stön blev hårdare och han svor ilsket. Han slutade tränga in i mig, reste sig upp och jag kände hur hans skor träffade om och om min midja. Det var som om slagen aldrig tog slut och när han slutade sparka kände jag något skarpt i huvudet och allt blev svart.

Jag vet inte hur länge jag bara låg där, avsvimmad och vad han hade gjort med mig. Men när jag väl vaknade, hade jag smärtor överallt, i hela kroppen och huvudet bultade.
Jag rullade runt så jag låg på mage, prövade ta mig upp med armarna men föll platt nerpå golvet. Ytterdörren var vid öppen och glas skärvor fanns på golvet och blod, något rann nerför mitt huvud och jag kände med handen. På fingret fanns en massa blod som hade kommit från huvudet mitt, mina tårar började rinna och det sved i alla sår som jag hade fått. Jag grät högt och började frysa när vinden kom in och kylade av min nakna kropp. Jag låg på golvet helt hjälplös. Plötsligt hörde jag min telefon ringa, från rummet mitt, jag bet mig hårt i läppen och började dra med armarna sakta mot rummet mitt. Jag försökte stå upp på benen och tillslut lyckades jag komma på alla fyra, försiktigt och långsamt kröp jag mot rummet mitt. Det var mörkt i huset och endast en liten lampa i rummet lyste och gav ett svagt sken. Jag kom till rummet men telefonen hade slutat ringa, med ett smärtsamt stön satte jag mig upp på sängen och tittade på telefonen. Ett samtal missat. Med lite styrka kvar, sträckte jag mig efter telefonen och tittade vem som hade ringt. Matilda. Jag knappade in hennes nummer och tryckte på ring knappen. Efter några signaler svarade Matilda.
- Heej gumman! Hälsade hon och var glad på rösten, det var då jag inte kunde hålla mig. Jag släppte fram gråten och kunde inte prata.
- Men vad har hänt? Felicia, ska jag komma dit? Sa Matilda oroligt och jag gav ifrån mig ett svagt " ja ". Vi lade på och jag lade mitt täcke tätt omkring mig, hade ingen kraft kvar för att klä på mig.
Det tog inte länge förrän Matilda kom, eftersom ytterdörren hade varit helt öppen hade hon rusat in till rummet mitt. Matilda stannade vid dörren till rummet och hennes blick stirrade oroligt på mig och tårar började rinna nerför hennes kinder. Hon kom med utsträckta armar och kramade om mig.
- Men gumman, vad har hänt?! Vem har gjort såhär mot dig? Viskade hon och strök mig över håret, jag lät tårarna rinna nerpå hennes svarta tröja och tittade på henne. En bild på Janne stod på skrivbordet mitt och jag pekade på bilden. Matilda tittade på bilden och sedan på mig, hennes ögon spärrades chockat upp och hennes ansikts uttryck förändrades till hatiskt.
- Vi måste ringa polisen! Utbrast Matilda och tittade allvarligt på mig, jag skakade snabbt på huvudet och gav ifrån mig småa ljud.
- Nej, låt bli! Viskade jag när hon tog tag i min telefon och knappade in numret till polisen. Matilda stannade upp och sneglade på mig med en frågande blick.
- Varför inte? Det är ju bara bra när han blir fast. Janne har ju skadat dig så in i helvete, vi kan inte bara lämna det såhär. Sa hon, jag tittade på henne med bedjande blick och tillslut lade hon undan telefonen och suckade.
- Okej då, vi väntar med det.. Mumlade hon och jag nickade. Min kropp värkte fortfarandes och jag grimaserade av smärta.
- Jag vill se hur mycket du är skadad. Sa Matilda och drog av mig täcket, hennes ögon spärrades upp förvånat när hon såg min nakna blodiga och sårade kropp. Hon slog handen för munnen sin och tittade sedan på huvudet och håret som var ner kletat med blod.
- Felicia du måste iallafall till sjukhuset! Jag skakade på huvudet av hennes förslag, lade mig ner i sängen och tittade på henne.
- Snälla berätta inte för någon. Inte ännu. Viskade jag och slöt mina ögon.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
sandruskapuska - 24 aug 08 - 06:53- Betyg:
=O
NotABitch - 7 aug 08 - 11:34- Betyg:
den är skit bra ju!
bäst<3
judofrippe - 2 jul 08 - 14:56- Betyg:
Hur kan du komma på en sån bra story??? ¨jag tycker också att du ska skicka in den till nåt bokförlag !!!good luck!
Alvinnea - 28 jun 08 - 19:03- Betyg:
Du borde skicka in en lång novell till nåt bokförlag!!
Du har talang....
hunden1 - 28 jun 08 - 16:44- Betyg:
Nej så hemskt men bra
sorgen - 28 jun 08 - 13:38
Hemsk men bra
eweliinaah - 27 jun 08 - 18:38- Betyg:
den är hemsk, men mega bra, MERAMERA :)
hannishen - 27 jun 08 - 15:14- Betyg:
gud vad hemskt!
men den är jättebra :D!
amixx - 27 jun 08 - 09:54
sjukt bra
miss_olli - 27 jun 08 - 00:07
Hojja, snälla, mobba mig inte.. men vad menas med smygläsare??
hallongrodan - 26 jun 08 - 22:58
denna är grymt bra :D
loversarelonley - 26 jun 08 - 22:16
skitbra fortsätt :D
gossipgirl - 26 jun 08 - 20:59- Betyg:
guud vad bra du skriver!
det är nästan så jag börjar gråta!
3ricA - 26 jun 08 - 19:44- Betyg:
Mera !! :D
miss_olli - 26 jun 08 - 19:36- Betyg:
Jätte Jätte bra, spännande, men också väldigt sorglig.
jag började gråta när jag läste denna del, fortsätt
abeer - 26 jun 08 - 19:18- Betyg:
sorglig men bra fortkätt!!! :)
Freaket_93 - 26 jun 08 - 18:24- Betyg:
Har läst alla delar nu
Du är jätteduktig på att skriva!
frozenlove - 26 jun 08 - 17:56- Betyg:
OMG!!!! Finns inga ord hur bra du skriver!! :D <3
Mera foooort ;)
manx_ - 26 jun 08 - 17:43
omg , hemskt bra , snääääällaa snääällaaa
skriv till mej när nästa kommer ! :D
hemligdiktare - 26 jun 08 - 16:00
mer ;o
shiit va hemsk :( men as bra!!
skicka mejl när del 6 kmr ;D
crytime - 26 jun 08 - 14:56- Betyg:
så braa! :D
Maade - 26 jun 08 - 14:50- Betyg:
FY FAN FÖ JANNE! jävla idiot :s
men mera, he e skiitbra :DD <333
inmydreams - 26 jun 08 - 14:36- Betyg:
Fyfan vad jag hatar Janne, morr jag ska döda honom :P
Jätte bra skrivet btw :)
Chokladfluffins - 26 jun 08 - 14:11- Betyg:
bra skrivet.
jag skulle uppskatt aom du mejlade när nästa del kommer. :)
WhenAngelsFalls - 26 jun 08 - 14:07- Betyg:
läst alla delarna nu (orkade dock inte kommentera, för jag har skadat armen å de tar tid att skriva då). blev riktigt äcklad när han var sån mot henne, han verkade ju hur snäll å gullig som helst. i alla fall så vill jag läsa mer :O! säg gärna till när nästa del kommer annars missar jag det xd
hejsidforlife - 26 jun 08 - 13:20- Betyg:
Aw, gud vad hemskt! jättebra skrivet iaf ! <3

Skriven av
LittleHoney
26 jun 08 - 13:08
(Har blivit läst 524 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord