Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

39 - Hata är ett starkt ord [TH fic]

Del trettionio – Så håll mig hårt, håll mig älskling nu

(Sofia)

Så fort Bill och Tom hade gått sin väg vände sig Gustav om mot mig och gav mig en frågande men ivrig blick.
- Vad sa han? frågade han. Jag bet mig löst i ena sidan av läppen och log snett mot honom. Det kändes så otroligt bra att jag faktiskt hade gjort det. Jag hade pratat med Bill och vi hade rett ut det. Något sånär i alla fall, och jag kunde nu ha Gustav utan att varken han eller jag kände oss skyldiga på något vis. Känslor är komplicerade, så fråga mig inte vad vi skulle vara skyldiga till, men det var i alla fall skönt att allting var klart nu. Allt var bra. Och Gustav var min. Bara min min min. Jag fick ha honom hur mycket jag ville. Ingen kunde förbjuda mig, förutom han själv. Vilket han aldrig skulle göra.
Jag svarade inte på Gustavs fråga. Istället tog jag ett steg närmre honom, såg in i de där underbara ögonen som jag hade suktat efter så himla länge, och bara nickade.
Ett leende bredde ut sig på Gustavs läppar och plötsligt la han händerna på mina axlar och bara drog mig intill sig själv.
- Jag visste väl att du skulle klara av att reda upp allt, sa han lyckligt och fick mig att le jag med. Han lät ju bara för gullig med sin tyska brytning och mörka röst och ändå så… barnslig.
- Du var faktiskt till en del hjälp, påpekade jag, men han ville tydligen inte lyssna. Istället såg han ner på mig och rakt i ögonen. Herregud, jag var bergsäker på att jag skulle drunkna i dem när benen darrade som gelé under mig. Men det var ingenting mot hur knäsvag jag blev när han slöt ögonen och långsamt pressade sin halvöppna mun mot min egen. Det var som om himlens alla dörrar öppnade sig runt oss och hela världens solsken lyste rakt på oss. Jag hade kunnat flyga, jag svär. Hade någon sagt åt mig att flyga upp till himmelen och tillbaka så hade jag gjort det. Jag var oövervinnerlig. Gustav kysste mig, och känslan av hans tunga mot min egen var som tio tusen kolibris i min mage som bara ville ut.
Jag ville skrika ut känslan. Släppa ut alltihop. Visa hur glad jag var. Men jag förblev stillastående. Fast jag flyttade upp armarna runt Gustavs nacke, och ärligt talat tror jag att jag tog ytterligare några steg närmre honom också. Men jag flög ingenstans och jag skrek inte. Jag hoppade inte. Stod bara där och kände hur han fyllde mig med glädje och kärlek.
Herregud vad den killen kysstes. Jag trodde att jag skulle sprängas. Eller, jag trodde inte. Jag var bombsäker. Fast jag hade fel så det kanske inte spelar någon större roll. Jag sprängdes ju inte. Bara nästan.
Plötsligt hördes en högljudd och irriterad harkling, vilket fick både mig och Gustav tillbaka till verkligheten. Han släppte mig långsamt, och aningens motvilligt och jag gav honom ett långt, beundrande ögonkast innan jag vände mig om mot Jessis håll. Och mycket riktigt, var det hon som hade harklat sig sådär fånigt. Vem annars?
- Vad? sa jag stöddigt. Jag orkade inte att hon skulle förstöra det här nu också. Det var helt perfekt romantiskt mellan mig och Gustav, varför skulle min lillasyster förstöra allt för mig?
- Måste ni stå här och råhångla för allmänheten eller kan ni kanske lugna ner er en aning? snäste hon irriterat till oss.
- Ja, det är livsviktigt, fräste jag minst lika surt och vände mig mot Gustav igen. Jag himlade med ögonen för att tala om för honom vilket pain-in-the-ass hon var, och sen var jag bara tvungen att le. Hela han gjorde mig glad, och han svarade mitt på mitt leende genom att lägga armarna om mig igen.
- Du är ju så jävla pinsam, stönade Jessi och slog sig för pannan innan hon gav ifrån sig en tydligt störd suck och vände sig om mot bilen.
Jag kunde inte låta bli att flina nöjt, och sen luta hakan mot Gustavs axel igen. Jag blundade, kände solen mot ryggen och Gustavs värme från andra hållet. Det borde vara så alltid. Alltid alltid alltid. Men så är det inte. Det märkte jag tydligt.
Det hördes snabba, ilskna steg och vi drog oss än en gång ifrån varandra jag och Gustav, precis lagom för att se en ursinnig Bill komma emot oss och sen stanna framför bilen.
Gustav släppte ner sin arm från mina axlar och tog ett steg mot Bill.
- Vad är det som har hänt? frågade han med oro i rösten. Jag såg från den ena till den andra. Var något fel?
- Fråga Tom, fräste Bill surt och vände sig mot bilen.
- Nej, jag frågar dig, sa Gustav lugnt och la en hand på Bills högra axel. Han såg på honom och försökte få ögonkontakt, men Bill var stenhård och vägrade att se på honom.
- Den jävla idioten, muttrade Bill surt.
Jag såg åt det hållet där de två hade stått och samtalat på tidigare. Vad hade hänt? För nu var det ju uppenbart, till och med för mig.
- Vad har han gjort? Fortsatte Gustav i samma lugna ton. Jag beundrade honom något för det i och med att jag själv antagligen hade hoppat av både nyfikenhet och desperation.
- Han… han… åh! utbrast Bill och dunkade knytnäven i bilen.
- Ta det lugnt nu, kom igen… började Gustav men Bill ville inte lyssna. Han vände sig om mot honom och inte förrän då såg jag ilskan som fanns i hans ögon.
- När han kommer… då… då kan du hälsa honom att… att… han kan komma till mig igen när han har slutat vara en sån jävla uppblåst, korkad idiot! skrek han till Gustav så att spottet yrde. Sen vände han sig om igen och började med ännu ilsknare kliv gå därifrån.
- Vart ska du? ropade Gustav efter honom.
- Oroa er inte, jag går hem! fräste han till svar och svängde runt ett hörn och försvann därmed bort från vårt synfält.
Jag vred huvudet mot Gustav och gav honom en minst sagt förvirrad blick. Jag kände att jag egentligen inte borde lägga mig i, men ärligt talat så förstod jag inte ett piss av det som just hade hänt. Jag visste inte hur jag skulle reagera, vad jag skulle säga eller någonting egentligen. Bara att det var en otroligt konstig situation och att det läget vi befann oss i, som jag tidigare hade bedömt som perfekt, inte var det minsta perfekt längre utan bara en bisarr verklighet.
Gustav såg åt Toms håll och skakade på huvudet.
- Alltså, de där två… jag kan bli galen på dem ibland, suckade han och såg på mig igen. Jag såg själv åt Bills håll, eller… åt samma håll som han hade försvunnit åt och visste fortfarande inte hur jag skulle agera.
Som tur var behövde jag inte agera. André dök upp med ett leende och snabba, smått stressade steg och låste upp bilen.
- Sådär ja, nu får vi skynda oss hem. Anna behövde visst hjälp med maten, förklarade han hastigt och satte sig ner framför ratten.
- Tack Gud, stönade Jessi. Jag himlade med ögonen åt henne, men orkade inte säga något.
- Men, var är de andra? Tom och Bill, frågade André plötsligt.
- Jag hämtar Tom. Bill ville gå, sa Gustav trött och gick bort mot Tom samtidigt som jag hoppade in i bilen där André och Jessi redan sett. Hur hade det blivit såhär egentligen? Varför kunde inte alla vara vänner samtidigt i mer än fem minuter?

Titta :) Jag är ju rätt duktig faktiskt *stolt* kom till och med på ett namn utan större svårigheter till den här delen (tacka gudarna för kent <3) och en annan vi kan tacka är förresten mitt sockerhallon Jennifer Fortess, som hon fick heta för tillfället av mig... Jag gillar nog mest att skriva de här känslofyllda delarna, de som inte blir särslilt händelserika... jag menar, typ hela den här delen gick ut på att de kysstes, men jag hoppades kuunna förmedla något annat också. Typ... tja, jag vet inte xD men ja, jag skulle kunna babbla massor för jag har överskottsenergi trots att jag är sjukt trött... men ni ska få tillfälle att kommentera istället ;)
Hoppas ni gillade det iallafall :)
Puss o kram,
Skumbanan<3

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
sandruskapuska - 2 dec 08 - 13:42- Betyg:
aHHH, super, men dom bråkar fortfarande<3
foreversacred - 23 mar 08 - 20:28
eyy bra bra
Mp3 - 5 mar 08 - 22:18
ÄLSKAR DENNA! <3<3<<33 Jag älskar denna <3<3<<3<3 OTROLUIGT MYCKT!!
woops - 5 mar 08 - 14:23
Din gris, varför har jag missat massa delar av denna underbara novell? Dumma jag *gör en Dobby och slår huvudet i väggen - påminns sedan om att jag sitter i skolans datasal och lugnar ned mig*.
Men seriöst, jag älskar det du skriver :D Helt underbart, men pallar fortfarande inte Tom<->Bill.
Ska läsa läsa fortsättning nu i alla fall ;D
JennnyJ - 2 mar 08 - 19:08- Betyg:
Underbart din lilla skummisbanan :P :D
Seriöst, beundrar hur du skriver :O
Gillar den här skarpt och ber dig nu att fortsätta, för att uppmuntra stackars mig? (A) :P
Men imorrn e de skola och en vecka fylld med prov :S
Sååå, då behövs det ÄNNU MER uppmuntring ^^ xD
Ååååh, nu vill jag se Sagan om Ringen, jaa... de ska jag allt ta o göra ^^ :)
Kram på dig Systra mi :) Du betyder grymt mkt, och inte förens nu för ett tag sedan insåg jag att ni tre (Du, madde o lora) är en av de bästa riktiga vänner jag har, som jag lixom kan prata med ^^
Tack för det :) <33 Remi
Mangasagan - 2 mar 08 - 12:36- Betyg:
Jättebäst<333
tjoh - 2 mar 08 - 11:34
grymt bra, som alltid! :D
BlodRosen - 2 mar 08 - 10:19- Betyg:
Skita bra ju,meeeeeeeeeer!!<33
chulia - 2 mar 08 - 00:01
M-424: aw, tack :D mer skrivs precis för stunden :)
Chillaah: Hahaha xD jag motstår inte dina hundögon, jag skriver mer ;) Tack :D
Ciissii: Tack :D
mikaelanystrom: NEIN, åk inte! :O:O:O åååh, kommer sakna dig jue... :( tack iallafall, självklart :) hör av dig bara! kram
TereseHenriksson: Tack :) haha jo, du har så rätt så x)
turbo001: tack :D <3
etsigav: Mer behövs inte, tack (:
prickigthallon: Taack, kladdkaka <3 Sjukt kul att få meningar citerade och berömda (: *SMIIIILE*
Solstorm: gaaaah på dig för din underbara kommentar. Tacktacktacktacktack<3
JenniferFortess: ditt nya namn, heelt klart. Respekt alltså! :D men det är du som är geléhallon, jag är skumbanan *stolt* Tack iallafall <3
tomatface: taaack <3 haha x) gulligt att du läste om den ;P tack, jag ska skriva mer nu mesamma!
tomatface - 1 mar 08 - 22:56- Betyg:
Jag bata älskar denna ! :D jag tänkte nt på att denna delen kunde ta slut, så jag bläddrade upp igen bara för att få läsa mer, men tyvärr läste jag bara om samma sak igen så de var nt lika kul, elr jo, det var skitkul för denna novellen är så jävla fucking bra :D och kjag vill ha mer NUUUU! :D
FortessOfTears - 1 mar 08 - 19:01
Din underbart bästiga unge! :D <3
Du gör mig kär i Gustav... eh, jag tror att jag har sagt det här *host* ett par gånger tidigare men...
JAG VILLVILLVILL VARA SOFIA! :O
Men ja, om en månad ska jag endå kidnappa honom, får väl bara hålla ut tills dess då (:
Wuhah, Jennifer Fortess, nytt smeknamn typ? xD
Men lilla söta glitterspridande geléhallon, nu tvingas jag till att äte IGEN -.-'
Den här delen är som sagt helt underbar <3
Solstorm - 1 mar 08 - 16:37- Betyg:
kan liksom bara säga (gaaah, det heter SKRIVA!!!!) --> <33333333333och kan dessutom vara så duktig att meddela att jag älskar den här ficen,ditt sätt att skriva.. och älskar fortsättningen (fast den inte har kommit än? xD). Eller alltså.. du fattar, öhm? - jag skulle älska om den älskade fortsättningen kom fort dårå^^. <33
prickigthallon - 1 mar 08 - 15:58- Betyg:
Skummis <3
Helt underbart bra. <3
Jag kan säga dig att jag också älskar såna här delar med. För du beskriver allt så grymt bra att det blir så underbart fantastiskt så in i bänken bra <3
"Gustav kysste mig, och känslan av hans tunga mot min egen var som tio tusen kolibris i min mage som bara ville ut."
Bara den meningen är så perfekt.
Gah, du är så duktig <3
Haha, jag tycker att du får till det mycket bättre med namn och idéer när jag inte är med xD

Vet du, jag har massa tråkigt utan dig. Logga in på msn? *blinka*
etsigav - 1 mar 08 - 13:36- Betyg:
JTTEBRA.
Vet inte mer vad ja skall säga :>
turbo001 - 1 mar 08 - 12:59- Betyg:
älskar hur du skriver det är såå J**VLA bra!! Jag vill ha meeeeeeeeeer
TereseHenriksson - 1 mar 08 - 12:36- Betyg:
Du är otroligt duktig, och full av överskottsenergi! :D
mikaelanystrom - 1 mar 08 - 12:35- Betyg:
ÄÄÄÄLSKAR!!! DU ÄR BÄST BÄST BÄÄÄÄST<3333
fy fan vad jag kommer sakna denna novellen. Åker idag och är borta till söndag NÄSTA vecka!
Hur ska jag överleva utan din och Hannas UNDERBARA BÄÄÄÄSTA NOVELLER:O:O:O!!!!
Du kan vällan skicka fortsättning till mig när jag kommer hem om du skrivit något (A)!
<3
Ciissii - 1 mar 08 - 12:08- Betyg:
Sjukt bra, verkligen jättebra du skrivet :) fortsätt!
Chillaah - 1 mar 08 - 11:56- Betyg:
WIHO !:D:D Skit bra! Mera nu snälla söta rara chulia (AA)* göra mina hundögon som INGEN kan stå emot...förutom min mamma* :) Kraamar Evve<33
M-424 - 1 mar 08 - 11:46
Och jag var först *stolt* xP
M-424 - 1 mar 08 - 11:46- Betyg:
Weeeey mycket bra tjejen:D<3 Fortsätt snart?(a)

Skriven av
chulia
1 mar 08 - 11:44
(Har blivit läst 328 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord