Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

24 - Hata är ett starkt ord [TH fic]

Hej, nu skriver jag igen. Är hos mina kusiner så jag skriver så långt jag hinner innan jag ska åka hem :) men... ja, läs och så hoppas jag helt enkelt att ni gillar det. Det kan förekomma stavfel tyvärr... :`/ jaja, läs nu x)

Del tjugofyra - Mysigt fika?


(Bill)

Tyra ledde mig bort i rask takt. Jag visste inte vart vi var på väg, eller var vi över huvud taget var på grund av att mitt lokalsinne inte är det bästa. Men snart stannade hon upp lite och drog med mig in genom en liten port som jag inte skulle ha lagt märke till om jag var där ensam.
Jag såg mig omkring. Lokalen innanför var mycket liten och upplyst med hjälp av stearinljus på ett flertal bord som var trångt placerade på grund av den lilla ytan som fanns att röra sig på. Det låg röda små dukar på vart och ett av borden och på väggarna hängde svart vita tavlor och fotografier. Det tog ett tag för mig att inse att vi hade hamnat på ett café.
- Visst är det mysigt? frågade Tyra. Jag fortsatte att betrakta det medan jag svarade.
- Jo, det är det verkligen, svarade jag henne och nickade bara för att förtydliga mitt svar. Jag är sån ibland. Extra tydlig. Det fanns lite folk på cafét. En äldre man satt vid ett av borden och läste en tidning, ett par i kanske trettioårsåldern satt vid ett av borden som var placerade vid ett av de mindre fönstrena och höll varandra i handen.
- Vad vill du ha? frågade Tyra efter att ha hängt av sig koftan på ryggstödet på sin stol. Jag ryckte uppgivet på axlarna. Jag var inte hungrig alls. Bara glad att ha sluppit undan folkmassan som hade ropat på mig där vi varit innan. Tyra såg frågande på mig och jag visste ärligt talat inte vad jag skulle svara.
- Öhm... ta en cola eller något till mig, sa jag. Hon nickade och banade väg mot disken.
Jag själv satte mig ner på stolen somstod på min sida om bordet. Jag behöll tröjan på och drog till och med upp luvan lite. Ville inte riskera att bli igenkänd igen. Dels för att jag inte orkade, men även för Tyras skull. Jag vile inte att hon skulle bli, vad ska man säga? Bortskrämd? Vilket många verkade bli, andra njöt bara av det. Men jag kände på mig att Tyra var av den förstnämnda sorten. Precis som jag. Misstolka inte, jag älskade (och gör det fortfarande) att sjunga, och spela i vår grupp, men precis som Tom hade sagt i vårat rätt så allvarliga snack någon dag tidigare, så blev det rätt jobbigt i längden. Och vissa dagar, som den här, orkade man bara inte med det.
Plötsligt hade mina tankar seglat iväg till Georg och Estelle. Jag kunde ju gissa vad de höll på med, så det var ju inte direkt det som jag satt och tänkte på där på cafét. Nej, det var om hurdan Estelle var. Var hon en av dem som gillade uppmärksamhet? Eller var hon som Tyra? Blev hon helt enkelt avskräckt? Om jag skulle ge mig på en ren gissning, så skulle jag nog tippa på att hon var en av dem som gillade det. Hela hennes attityd visade det, men det är klart. Man ska inte döma hunden efter håret.
Tankarna avbröts då Tyra kom tillbaka och ställde ner en bricka på bordet med en cola, en kaffe och en chokladboll. Hon flyttade cola flaskan och ställde den istället framför mig och kaffet på sin plats. Chokladbollen lät hon ligga kvar på sitt fat på brickan.
- Jag visste inte om du ville ha, så tja.. jag tänkte att vi kunde dela, sa hon och log lite nervöst. Jag nickade.
- Visst, du kan ta den. Jag är inte hungrig, sa jag och gjorde en givande gest med handen mot tallriken.
Vi satt tysta ett tag och hon drack lite av sitt kaffe. Jag rörde inte min cola. Lät den bara stå där. Det kändes något konstigt att sitta där med en cola flaska och en tjej som jag inte ens kände. Jag visste hennes namn, och vi hade pratat två gånger. Om jag tänkte efter, hur hade det här egentligen gått till?
Jag ritade omedvetet cirklar på bordet med pekfingret och la därmed märke till att min nagel inte var direkt... fin längre. Nagellacket hade blivit avskavt längst ut. Och när jag studerade de andra naglarna närmare, så var de likadana. Typiskt.
- Jag öhm... Alltså, det här känns rätt... började Tyra trevande. Jag såg upp på henne och mötte självklart hennes beroendeframkallande blick. Kunde man bli beroende av någons ögon? Fungerade en människa så, eller var det bara sinnessjukt?
- ...konstigt, fyllde jag i. Hon nickade. Jag visste inte vad jag skulle säga, igen. Jag hade ju tänkt exakt samma sak bara en liten stund innan, men det kändes rått och elakt att säga det.
- Mm, jag menar... du är Bill Kaulitz, sa hon och såg på mig som om jag var ett helgon eller liknande. Då kunde jag faktiskt inte låta bli att skratta.
- Nej, du sitter här med en vilt främmande människa som bara utger sig för att vara Bill, sa jag ironiskt och tog en klunk av colan. Tyra skrattade till.
- Jag menar bara... Du, och hela Tokio Hotel har varit mina största idoler i säkert två år nu. Och första gången jag ens såg dig, på riktigt alltså, så bjöd du med mig in till ditt hotellrum, sa hon och rörde om i sitt kaffe. Jag flinade mot henne.
- För att du ville ha en autograf ja, sa jag som tyckte att hon fått det att låta lite mer Tom-likt än vad det egentligen var. Hon himlade med ögonen.
- Ja, men ändå. Vilket fan tror att det skulle hända, på riktigt? Alla önskar, men det händer ingen, klargjorde hon.
- Om man inte stöter ihop med Tom i en hiss, sa jag med ett större leende.
- Nej, det såklart. Men du byter ämne, jag snackar om dig, sa hon med ett skratt som fick hennes ögon att glittra, och mig att genast få samma känsla som när man åker berg och dalbana.
- Om mig? sa jag frågande och höjde ena ögonbrynet.
- Ja, om dig. Och det jag vill komma till är varför du bjöd med mig, sa hon med ett stort leende.
- Ja du... sa jag och funderade på vad jag skulle säga. Kunde jag säga den riktiga anledningen. "För jag älskar dina ögon", det lät så otroligt amerikanskt, men vad annars? Jag kunde ju inte ljuga... det vore fel.
- Just ja, jag tänkte väl det, sa hon triumferande. Tydligen nöjd över att jag inte hade något svar på frågan. Det var helt enkelt nu eller aldrig. Lögn eller sanning? Vad var vad? Jag visste inte någonting. Tankarna flöt ihop till en tjock, tröfglytande deg och hjärnan strejkade. Vägrade att fungera. Varför? Varför hände det just nu?!
Plötsligt, utan att veta vad jag gjored, lutade jag mig fram och kysste henne rakt på munnen.

Hinner inte mer nu, men kommer hem om typ fyrtio minuter.. då skriver jag mer :) Kommentera så länge? (a) Kramar Jamie <33
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
sandruskapuska - 21 jul 10 - 18:54- Betyg:
Naawe
sandruskapuska - 2 dec 08 - 06:20- Betyg:
here we go ^^ xD <3
Airya - 24 mar 08 - 15:19- Betyg:
oh gaad ^^ hehe, yee go Bill ;P haha
men trä bra, <3 <3
foreversacred - 23 mar 08 - 19:12
oyea go Billiboy hahaa den e bra
AblAckAngEl - 22 mar 08 - 21:00- Betyg:
naaaaaaaaaaaaaw<333333333333333
eddra - 21 feb 08 - 16:25- Betyg:
älska älska älska älska <33333333
BlodRosen - 29 jan 08 - 17:41- Betyg:
Det här var en av de bästa delarna!ÄLSKA!<33333
chulia - 28 jan 08 - 21:16
turbi001: haha mer på väg x) tack<3
woops: HAHAHAHA xD ja, be honom ta med Tom också så följer jag med. Tror du att man kan förföra Tom med en pizza och en cola? (a) Tack så mycket iallafall<3
woops - 28 jan 08 - 20:43
ahmagaaadd :O
Världens mysigaste känsla man fick när man läste och sen bara :O Shit, vad sjukt otroligt BRA ;D <3
Allvarligt, jag ska nog kidnappa Bill, trycka ned honom på en stol i ett café och beställa en cola åt honom... (A)
turbo001 - 28 jan 08 - 20:06- Betyg:
såååååååå guulligt jag vill ha meeeeeeeeeer nuuuuuuuuuuuuuue
chulia - 28 jan 08 - 19:01
svikmejinte: Tack, ja eller hur. Heja Billy x)
tomatface: Mahah, mm, mer kommer ;) moahhah *blev på sånt humör nu* tack så mycket anyway <3
Mangasagan: Hallå hallå x) ja du, hennes reaktion... Tack så mkt x)
FortessOfTears: Hahah xD kanske inte Jennifer, men gustav finns ju alltid...? (om inte sofia tar han) xD Tack<3
tjoh: haha , jaa rätt så x)
tjoh - 28 jan 08 - 16:22- Betyg:
så gulligt ! :D :D:D:D yeeeeeeeeeey :D
FortessOfTears - 28 jan 08 - 15:40
Nejmen oj :O Det blir kanske inget "reden 2; the Bill version" för mig o.O xD
Nu tycker jag att du ska vara så söt och skriva mera :D <33
ÄLSKAA <333333
Mangasagan - 28 jan 08 - 15:23- Betyg:
Men HALLÅ!!! Mera NUU!!!! Vill veta hennes reaktion!!! För övrigt så skriver du mer än bäst:D<3
tomatface - 27 jan 08 - 22:34- Betyg:
så bra slut :) MEEEEER ! vill veta hur hon reagerade, jag spricker snart om jag nt får vet :o
svikmejinte - 27 jan 08 - 22:02
åhh, underbart! haha, vilket härlit slut, helt rätt bill! go bill
chulia - 27 jan 08 - 21:17
prickigthallon: oj.. förlåt? :P men jag är hemma nu x) <333 och du har hjälpt mig :) Tack<3
LilaCitron: Mohaha, jaa ;) mer påväg :) tack<3
Selleberg: usch, gammal dricka låter inte kul. Bäst jag skriver på^^
JennnyJ: Jag har gjort dig glad :) *lycklig*<3
Mikaelanystrom: Mahaha Taacksii<3
Mp3: taack<3 Nja, det blev ju inte riktigt så dårå... :/
Heartbeat: Tack<3
Solstorm: Maha x) superromantikern nummer ein! xD Tack <3
Ifos95: taack <3 mer påväg
M-424: haha godnatt då x) Tack<3
M-424 - 27 jan 08 - 21:04- Betyg:
Haha nu kommer jag verkligen sova goott:D Mycket braaa:D<33
Ifos95 - 27 jan 08 - 20:52- Betyg:
Såå hääär bra är denna fan fic! *sträcka ut armarna så
långt jag kan*
MER!
Solstorm - 27 jan 08 - 20:51- Betyg:
ååh, så romantiskt xD

DU SKRIVER SÅ BÄST<333 Fortsättning foort!? :D
Mp3 - 27 jan 08 - 19:26
Ritkgit ritkgitritkgti bra Jamie .D <3<3<3 Mig älskar faktiskt denna novell, myckt <3<3<3 Du skriver så sjuuk bra <3<3 Och nu så orde du ty vara hemma om underfär en tio minuter, så då säger vi att du ska skriva en till del eller vads man ska säga så vid åtta så borde den vara utklagt här ? .D <3<3 Haha ^^ *önsketänkande* :D <3<3< :) <3<3<3<
mikaelanystrom - 27 jan 08 - 19:11- Betyg:
WAAH JAG ÄR ÖVERLYCKLIG NU:'''))
DET KOMMER JU MER REDAN IDAAAG:'DD!
ÄLSKAR DEN OCH DET VET DU :')
JennnyJ - 27 jan 08 - 19:08- Betyg:
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
LILY UND BILL!!! :|(Hon har ett allt för krångligt namn för min del, Lily passar henne bättre xD)
Men men .... SOFIA O GUSTIS!!! :|
Kung Gurra måste ju komma tbx! :|
men måste kila nu, ses :D <3Remi
Selleberg - 27 jan 08 - 19:08- Betyg:
Hah, jättebra, mer=) Annars får du gammal dricka eller något:P
LilaCitron - 27 jan 08 - 19:05- Betyg:
Men gud nu blir man lite nervös, :O MERA!!! <3
prickigthallon - 27 jan 08 - 19:03- Betyg:
Hej sötnöt <33
Alltså, du ingav mig liiite falsk glädje, jag trodde typ att du var hemma, men nej, icke sa nicke O__O
JAJA. I alla fall vart det sepebra. Och du får hjälp mig när du kommer hem?

Skriven av
chulia
27 jan 08 - 18:53
(Har blivit läst 397 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord