Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

22 - Hata är ett starkt ord [TH fic]

Del tjugotvå - Georgs flickvän

(Bill)

Jag mindes med ens hennes namn, men det var väl i och för sig för alltid inpräntat i mitt huvud och jag skulle nog aldrig slippa det. Inte än på ett tag i alla fall.
- Tyra, sa jag och log mot tjejen som också hon hade vacklat till på grund av vår krock.
- Bill! sa hon förundrat och såg storögt på mig. Jag log ännu större åt hennes förskräckta uttryck i ögonen. Hon såg verkligen livrädd ut. som om jag var livsfarlig eller liknande.
- Kom vi inte fram till att jag inte var farlig? Det var ju hissdörrarna, sa jag i ett försök att skämta. Tyra log lite blekt men svarade inte. Istället vred hon huvudet åt Georgs håll och jag trodde nästan att hon skulle svimma eller något när hon fick syn på honom.
- Ehm… ja, det här är Georg, sa jag lite förvirrat. Ännu mer förvirrad blev jag när Tyra gav ifrån sig kvidande ljud. Jag såg oroligt på henne, och undrade om något var fel. Men hon hade fortfarande ögonen fästa på Georg och verkade inte lägga märke till något annat.
- Georg… Georg Listing. Herregud, jag kan inte tro att det är sant, mumlade hon. Jag utbytte en förvirrad blick med Georg. Han verkade inte riktigt veta hur han skulle reagera. Hon stod och såg på honom som om han var ett helgon eller liknande, och där stod jag som ett fån och bara tittade på.
Tillsist tog Georg sitt förnuft till fånga och harklade sig innan han höll fram handen.
- Georg, sa han med ett litet leende och skakade hennes betydligt mindre och blekare hand i sin. Hon verkade fortfarande helt paralyserad vid tanken att Georg stod framför henne, och det gjorde att jag fick lite lust att skratta. Båda två såg så otroligt… oförstående ut.
Georg vände sig mot mig efter en stunds stirrande och nickade mot trapporna och jag förstod att han ville gå.
- Ja, vi ska gå. Georg ska till… en kompis, sa jag till Tyra. Hon ryckte till som om hon varit någon annanstans i tankarna och inte alls här och stirrat på Georg i flera minuter. Hon såg förundrat på mig innan hon svarade.
- Ja… visst…
Jag bet i min tungpiercing. Det kändes otroligt taskigt att bara lämna henne där. Jag kunde ju inte bara säga hej och sen då. Inte efter vårat möte dagen innan, och inte efter hennes och Georgs… möte?
- Vill du följa med? frågade jag plötsligt utan att tänka efter. Georg tvärstannade och gav mig en mordisk blick, men jag ignorerade honom och tittade bara på Tyra.
Jag känner mig lite enformig när jag beskriver henne, men faktum är att hon faktiskt såg extremt rädd ut nu. Hon stirrade på mig som om jag var helt sinnesrubbad och jag visste inte om jag skulle ångra det jag hade sagt. Jag kände henne knappt. Och Georg ännu mindre. Och nu skulle jag ta med henne till hans flickvän? Kunde man över huvud taget göra så?
- Jag… ärligt talat så…
- Säg inte nej den här gången också, då är det andra gången jag får ett nej av dig och jag vet faktiskt inte om jag klarar det, sa jag innan jag hann ändra mig och det verkade göra lite inverkan på henne. Hon såg fundersam ut ett tag och övervägde antagligen det hela, men tillsist nickade hon och log lite snett mot mig.
- Okej, om du verkligen vill…

Georg höll inte sitt löfte och jag var tillslut riktigt glad att jag släpad med mig Tyra. Estelle visade sig vara brunett, och inte alls rödhårig som hon var första gången jag såg henne, och munnen gick konstant på henne. Antingen så pratade hon på om hur glad hon var över att ha hittat Georg, eller så pratade hon på om hur länge hon gillat vårat band, eller om sin hårfärg eller… ja, hon pratade helt enkelt om allt. Allt som jag tyckte var helt ointressant. I alla fall så gjorde hon det ointressant.
Jag sneglade på Tyra som satt i soffan bredvid mig. Hon dolde en gäspning med handen och rodnade lite. Jag log för mig själv. Jag hade tagit med ett av våra fans till Georgs flickvän. Jag var inte lite galen.
Tyra vred också hon på huvudet och såg mig i ögonen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag var tagen på bar gärning, med att sitta och stirra på henne, men hon räddade mig genom att ge mig ett stort leende och sen vända tillbaka huvudet igen.
Det hela fortsatte på liknande vis. Estelle pratade och vi gäspade. Fast inte Georg såklart. Han bara satt och tittade på henne, som om hon var en… ängel eller något. I alla fall något som jag definitivt inte kunde se hos henne.
Ännu en stund senare halvlåg Georg och Estelle över varandra i soffan, i full gång med att hångla och helt upptagna av sig själva. Jag kliade mig besvärat i nacken utan att riktigt veta vad jag skulle göra eller säga. Tyra satt fortfarande bredvid mig och verkade om möjligt ännu mer besvärad än vad jag var. Hur dum fick man bli egentligen? Varför hade jag släpat med henne dit? Jag kunde väl aldrig på allvar trott att hon skulle gilla det?
Jag borde ha förstått att något sånt här skulle hända. Det var ju Georg och inte Gustav vi snackade om! Tyra harklade sig lite tyst och lutade sig mot mig.
- Jag… borde kanske gå… mumlade hon. Jag såg förskräckt på henne. Menade hon allvar? Hon kunde ju inte helt plötsligt bara lämna mig ensam med de två mysande personerna i soffan!
- Nej, snälla stanna. Jag vill inte… sa jag men avslutade inte meningen. Istället sneglade jag menande på Georg och Estelle. Tyra följde min blick och log lite snett.
- Men det känns inte riktigt rätt av mig att vara här. Jag känner ingen av de där två. Jag känner inte dig heller för den delen, sa hon och såg lite oroligt på mig. Som om hon trodde att jag skulle ta illa upp, men det gjorde jag inte. Jag visste ju att hon hade rätt.
- Visst, men är det okej om jag eum… följer med? sa jag tyst. Hon granskade mig ett ögonblick, innan hon nickade.
- Självklart.
Vi reste oss försiktigt upp, och jag ville inte avbryta Georg så vi gick bara ut i hallen och drog på oss skorna. Jag låste upp dörren, och stängde den försiktigt efter oss så fort vi kommit ut. I samma stund som jag satte foten på trottoaren utanför, gav Tyra ifrån sig en ljudlig suck.
- Var det bara jag som tyckte att hon var förskräckligt… jobbig? sa hon. Jag skakade på huvudet.
- Jag kan verkligen inte förstå vad det är som Georg ser hos henne, sa jag med uppspärrade ögon och höjda ögonbryn innan jag tillade, Men något är det ju.
- Ja, tydligen, sa Tyra med ett litet, rätt sött leende. Jag såg på henne och hon såg på mig. Plötsligt tänkte jag inte så mycket på att jag inte kände henne. Det var som om vi hade varit vänner i flera år. Hur länge som helst. Vi hade lika gärna kunnat vara barndomskompisar.
- Bill! ropade någon. Jag vände mig hastigt om, just för att se tre tjejer komma springande emot mig.
- Titta, det är Bill! Bill Kaulitz! sa någon av tjejerna förtjust. Tre papperslappar och tre pennor sträcktes fram mot mig och jag tog dem förbryllat. Jag kunde verkligen inte förstå hur de hade känt igen mig i den här looken. Georgs tröja, ostylat hår, inget smink. Ingenting, som tydde på att jag var Bill Kaulitz. Men… fansen kanske hade mer koll på oss än vi visste om?
Jag tvingade mig själv att le och skrev tålmodigt på deras avrivna papperslappar med mitt namn. Tjejerna gav ifrån sig lyckliga glädjetjut när jag räckte tillbaka dem. Jag såg upp från den sista lappen och förstod att tjejerna inte kunde vara äldre än tolv, tretton år om man skulle gå efter deras utseenden. Herregud, hade vi verkligen så unga fans?
- Får vi ta ett kort Bill? frågade en av dem och höll frågande upp sin mobil.
- Självklart, sa jag och alla tre skyndade fram och ställde sig på båda sidor om mig. Hon som hade frågat höll mobilen ifrån sig, och jag försökte se så bra ut som möjligt. Det är faktiskt inte så lätt när man bär Georgs smutsiga tröja, men de verkade nöjda ändå och jag var villig att ge dem varsin kram innan de fnissande, och pratandes gick därifrån.
- Blir det alltid sådär? frågade Tyra plötsligt. Jag vände mig om och fick syn på henne igen. Jag hade nästan glömt bort att det var henne jag var där med.
- Praktiskt taget, ja, sa jag och log lite.
- Blir det inte jobbigt? I längden menar jag, sa hon. Jag ryckte på axlarna och visste inte riktigt vad jag skulle svara. Tyckte jag att det var jobbigt? Jag var ju så van vid det att jag inte hade tänkt på det så mycket över huvud taget.
- Ibland ja… när man bara vill vara för sig själv, men det är larvigt av mig att ens tänka så, sa jag tillsist. Och det var ju sant.
- Oj… tja… jag har aldrig riktigt tänkt på hur det måste kännas för er. Tänk bara på hur många som har tapetserat sina rum med bilder på er fyra, sa hon fascinerat.
- Ja, tänk, sa jag lite ironiskt.
- Är det där Bill Kaulitz?! hördes plötsligt ännu en röst. Jag grimaserade och drog upp luvan på tröjan. Jag kände på mig att Tyra inte riktigt skulle uppskatta om det kom fler småtjejer och klängde på mig.
- Kan vi… kan vi inte gå någon annanstans. Där det inte är så mycket folk, eller någonstans där ingen känner igen mig åtminstone, bad jag henne.
- Det blir nog omöjligt, sa hon medlidande.
- Perfekt, suckade jag.
- Men jag kanske vet ett ställe. Där vi i alla fall… inte lär synas, sa hon eftertänksamt innan hon greppade min handled och ledde mig in på en sidogata så fort att jag nästan höll på att snava på mina egna fötter.

Ny del ny del! xD wohoo, tack MuppJenny, Fortess och andra som gav mig inspiration och hjälp med denna. haha, det var lite... segt ^^ men mer kommer!! Koooommenteeera! nu ska jag sova tror jag :) godnattis.
Kramar Jamie <33

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.9)
sandruskapuska - 2 dec 08 - 06:09- Betyg:
ooohoooh <<3
kaitox - 8 apr 08 - 19:08- Betyg:
Bra ^^
foreversacred - 22 mar 08 - 13:25
wey den e grym
Lovely__ - 10 mar 08 - 09:41- Betyg:
Jätte bra skrivet^^
BlodRosen - 29 jan 08 - 17:27- Betyg:
JÄTTE bra,älskar hur du skriver!^^
Solstorm - 25 jan 08 - 21:02- Betyg:
kissande bajsigt skitbra, alltså xD (vissa har inte kommit ifrån kiss- och bajs-åldern än, vetdu xD)
<3
chulia - 25 jan 08 - 20:15
Ifos95: haha, läs inte om du inte känner för det. Det är inget tvång ^^ Men såklart är det kul, för dina kommentarer gör mig glad <3:)
prickigthallon: tack<3
prickigthallon - 25 jan 08 - 19:31
Jättebra ju :) <33
Ifos95 - 24 jan 08 - 18:42- Betyg:
Nu är jag lite sur på mig själv som inte orkade läsa den här
delen. Vad tänkte jag med? Näsan?
Den här delen var ju lika bra som dem andra, och då menar jag,
jättebra! <3
Kram på dig som tack för en jättebra del och med hopp om ännu en! <3
<3//Kitty/Fii
chulia - 24 jan 08 - 16:16
svikmejinte: åh :) taack<3 :D
mikaelanystrom: Tacktack! mer kommer :)
tomatface: tack!
tomatface - 24 jan 08 - 15:41- Betyg:
ååh så bra :) mer :)
mikaelanystrom - 23 jan 08 - 22:08- Betyg:
Wonderful<3 Give me more:D!
Älskar den<3
svikmejinte - 23 jan 08 - 21:22- Betyg:
mermermer, det här är nog den bästa TH-fanficiton som jag har läst ( inte för att jag har läst så många, men ändå.. X)) mer tack
chulia - 23 jan 08 - 20:50
Mp3: Tacktack! <3
SabbePabbe: Tack så mycket!
JennnyJ: Det kommer, lovar ^^ x)<3 tack
MeinEngel: För mig är du still MuppJenny ^_^<3 Tack så mycket vännen :)
M-424: tack! :D
Heartbeat: tack! :)<33
Fortess: Tack bananpannkakan :) det värmer <33
Tjoh: Tack :)
woops: Taack<3 det är lungan hörru ^^
Mangasagan: Mer om S&G i nästa del! Så missa INTE det xD
wtb483: yaay xD tack så mycket :)
wtb483 - 23 jan 08 - 19:05
nu fick jag läsa från första delen :D haha jättebra alltihopa! :D
Mangasagan - 23 jan 08 - 17:28- Betyg:
Så sjukt bra:) Men jag vill läsa mer om Sofia och Gustav:P
Men iaf, du äger och jag vill ha meeeer nuuuuu:)!! <3
woops - 23 jan 08 - 17:20
Lång och underbar del :D <3
förlåt för att jag kommenterar likadant hela tin ><
tjoh - 23 jan 08 - 16:23- Betyg:
j'ttebra ! :D
FortessOfTears - 23 jan 08 - 16:14
Din duktiga lilla bävertant :D <3
Jag skulle läsa den här igår kväll egentligen, men mitt kära internet svek mig igen xD
MAHAH, jag är också VIP ;) *stooltig*
Men i alla fall, det är helt UNDERBART! :D <3333
*Kramasönder* Hohooo ^^
M-424 - 23 jan 08 - 11:03- Betyg:
WOHOOOOOO jättebraaaa:D Du skriver så jävligt bra, hörru^^ <3333
JennnyJ - 23 jan 08 - 07:54- Betyg:
YAAAAAAAAAAAY! :D
Men hörru du du! *sträng blick*
Var har du gömt Sofia och Gusten? :| ... de e ju deras tur att komma tillbaka ^^
men, ICA nu, ha det bäst systra mi, vi höres kanske snart :)
Kraam JvJ[din stora beundrare] <3
SabbePabbe - 23 jan 08 - 07:22- Betyg:
jippie! En ny del! Du skriver som en bokstavlig ängel! Skitbra!
Mp3 - 22 jan 08 - 23:21
Welliweeiii :D <3<3<3 Nu ligger jag för det första inte efter längre :D <3<3

Och sedan så är denna novell sjukligt underbar <3<3 Och denna del , MJAAAAOOOOOOoo vad bro :) <3<3<3<3 ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKA!!!! Mig vill ha mera nu Jamie *bedjande hundvalpsögon* (A) <3<3<3<3<3<3<33
chulia - 22 jan 08 - 23:16
Selleberg: tack, svårt att förstå? lust att förklara så att jag kan förbättra det? :)
Ciissii: Man tackar! (:
Ciissii - 22 jan 08 - 23:13- Betyg:
Jättebra :D fortsätt!
Selleberg - 22 jan 08 - 23:10- Betyg:
Haha, bra:) Lite svårt att förstå ibland

Skriven av
chulia
22 jan 08 - 22:44
(Har blivit läst 447 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord