Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

18 - Hata är ett starkt ord [TH fic]

Del arton – Glad efterfest?

(Sofia)

Han skulle komma tillbaka. Jag visste det. Han var tvungen att komma tillbaka. Han kunde ju inte bara lämna mig här ensam. Jag kunde inte ta mig hem på något sätt. Jag hade till och med blivit kriminell bara för att jag skulle ta mig hit för hans skull. Hur hade han över huvud taget kunnat förmå sig att ljuga för mig sådär?! Varför hade han gjort det? Och varför kom han inte tillbaka?!
- Gustav! ropade jag, men lät inte lika säker som jag hade hoppats. Rösten var ljus och darrig.
Helvete, nu skulle säkert sprethåret höra mig och så sitter de och skrattar där inne. Fan ta dem.
Jag gick försiktigt fram till dörren och öppnade den tyst. Det fanns en lång korridor där inne, som påminde mig om såna som finns i ishallar. Den ekade likadant och kändes lika tom. Men den var inte lika kall. Som tur var.
- Gustav? sa jag, tyst den här gången. Fast då var det medvetet. Inget svar. Jag tog mig långsamt framåt i korridoren utan att veta vart jag faktiskt skulle. Det var många dörrar som var stängda, så egentligen var det väl bara för mig att börja öppna dem. Men varför? Vad höll jag över huvud taget på med? Jag gick runt i en stor... sak, och irrade bort mig för att leta reda på Gustav, som helt klart visade att han inte ville ha med mig att göra. Ingen vidare idé.
Jag vände mig hastigt om och började gå mot dörren igen. Jag ville bort därifrån. Om Gustav vände mig ryggen på det där sättet, så tänkte inte jag vara den som bönade och bad om att han skulle komma tillbaka. Nej, jag skulle visa honom att jag klarade mig själv. För det gjorde jag! Gustav var bara en kille. Bara en kille som vilken som helst. Eller, han var till och med en idiot som spelade i Tokio Hotel och därför var känd i typ… hela Europa. Mer än så var han inte. Och det skulle bli en enkel match att komma över honom.
Jag stormade ut ur byggnaden och eftersom det inte fanns något annat sätt för mig att ta mig hem på så började jag gå. Jävla Gustav. Allt var hans fel. Varför skulle han förstöra precis allting bara genom att… spela trummor?!
Du är verkligen inte som jag trodde.
Orden ekade i mitt huvud. Om och om upprepades dem. Som en bandspelare som någon satt på ”repeat” eller bara som en cd skiva som hakat upp sig.
Vad menade han? Allting vi hade gjort då? Vår filmkväll, betydde inte den någonting? Herregud, vi hade nästan kysst varandra den kvällen! Om vi hade kysst varandra, hade jag betytt mer för honom då? Vad var det för fel på honom?! Varför bara… struntade han i mig?
Jag gick och gick, och trots att kvällen var varm så frös jag. Jag hade gåshud och rös hela tiden. Hans ord högg nästan i mig. Han behandlade mig som skit! Som ren jävla skit, och verkade inte ens ångra sig?!
Jag tänkte tillbaka på första dagen jag hade träffat honom. jag hade tänkt att han inte var som andra killar. Och jag hade rätt, insåg jag nu. Han var inte en vanlig kille. Han var något helt annat. En vanlig kille skulle aldrig dissa mig på det sättet. En vanlig kille skulle inte kunna ignorera mig, eller säga såna saker till mig.
Gustav förvirrade mig. Jag visste inte hur jag skulle handskas med honom. Hade inte den blekaste aning faktiskt, men ändå var jag bestämd på den punkten att han skulle bort ur mitt huvud. Bort bort bort. Långt bort. Så att han inte kunde komma tillbaka. Han kunde gott ta sitt jävla Tokio Hotel och dra åt helvete. Man dissar inte Sofia utan att ta konsekvenserna. Ville han inte ha mig så fine, men då skulle han fan få räkna med det också.

(Bill)

Vi körde tillbaka till hotellet under tystnad. Det verkade inte vara någon som hade behov av att prata eller något liknande. Jag ville ut. Jag ville inte sitta instängd på något hotellrum och ruttna bort, men ingen av dem andra verkade sugna på att dra ut på krogen så jag antog att jag inte hade mycket val. Men den här stämningen tog nästan livet av mig.
Gustav satt tyst och stirrade ut genom fönstret, och då menar jag tyst. Tystare än vanligt. Han hade inte sagt ett ord sen vi gått tillbaka in i byggnaden där konserten hållits. Han hade bara suttit helt knäpptyst och stirrat rakt framför sig med tom blick.
Georg satt och bläddrade i en tidning och verkade inte särskilt engagerad varken i vad som försiggick bland oss andra, eller utanför bilen. Han var helt enkelt i sin egen lilla värld och Tom satt med sin mp3 spelare i öronen och såg in i stolssätet framför sig.
Jag undrade vad han tänkte på där han satt och bet i sin läpp piercing. Han såg så fundersam ut och jag kunde inte låta bli att betrakta honom. Han såg precis ut som vanligt. Dreadsen uppsatta och med pannband och keps väl placerade över. Gigantiska byxor och en stor tröja, men ändå tyckte jag att han såg annorlunda ut. Trots stilen som alltid var den samma, så tyckte jag att han såg mer… sårbar ut. Eller så var det bara det att han faktiskt använde hjärnan till något och tänkte.,
Själv satt jag där och betraktade dem andra. Eller, mest Tom då, men jag var bara lite blödig och orolig. Ni vet, broderskänslor.

Bilen stannade och släppte av oss. jag var den första som hoppade ur, och jag har nog aldrig njutit så mycket av att komma ut ur en bil. Den tryckta stämningen försvann samtidigt som jag kunde andas frisk luft och jag drog så djupa andetag jag bara kunde. Jag hatade den där stämningen när ingen sa något.
Jag började gå uppför trappan som ledde till hotellets entré utan att vänta på de andra. Jag orkade bara inte. Om jag ändå inte fick festa så ville jag bara sova. Sova och på så sätt hoppas få bort alla jäkla påståenden den där tjejen kommit med. Jag ville få bort henne ur huvudet och sudda ut hela henne Men varför? Egentligen. Varför hade jag ett sånt stort behov av att få bort henne?
Hon var bara ännu en av de människor som inte gillade vår musik. Eller oss. Eller… vad var det hon inte gillade? Hon gillade Gustav, men bara tills hon fick reda på att han spelade i vårat band. Innan det hade de två, som det verkade, nästan varit tillsammans (detaljer visste jag inget om, tyvärr) och om de verkligen gillade varandra så skulle väl inte vårat band hindra dem? Ibland förstod jag inte vad det var för fel på människor.
Den här tjejen, Sofia, som hon tydligen hette, hon hade lärt känna Gustav utan att hon visste om att han var känd, och som det verkade tyckte de om varandra. De hade hittat något som förde dem samman. Vad nu det kunde vara, hade jag ingen aning om. För Gustav kunde omöjligt ha något med den där tjejen, men hur som helst så hade de väl hittat någonting. För om hon inte hade betytt någonting alls för honom så skulle han knappast sitta och vara helt… borta.
Jag öppnade dörren och kom in i receptionen. Jag log trött mot receptionisten som log artigt tillbaka. Även hon såg trött ut och jag kunde inte låta bli att tycka lite synd om henne. Det kunde inte vara kul att sitta där och inte göra något hela natten. Bara släppa in fulla gäster på deras rum. Okej, jag kanske överdrev lite, men ändå. Kunde inte vara särskilt upphetsande i vilket fall som helst.
Jag skyndade förbi henne och gick in och ställde mig i hissen, tryckte på hissknappen med numret tre, och väntade på att dörrarna skulle stängas. Under tiden sneglade jag på mig själv i spegeln. Håret var lite ostyrigt och inte alls lika perfekt som innan konserten, men… en konsert var ju inte direkt lugn heller så jag kanske fick räkna med det om jag skulle hoppa runt som jag gjorde.
Det var obeskrivligt att stå uppe på scenen. Så därför tänker jag inte beskriva det heller, men jag kan säga så mycket som att det var precis den känslan jag tänkte på när jag stod där i hissen och väntade på att de otroligt sega dörrarna skulle stängas så jag äntligen skulle få sova.
Men självklart gick det inte direkt enligt planerna.
När hissdörrarna äntligen började röra på sig och till och med nästan hade stängts kastade sig någon emellan och försökte förgäves få upp dörrarna igen.
- Herregud! tjöt jag förskräckt och hjälpte till att trycka upp dem. Tillsist gav dörrarna med sig och gnisslade till lite ilsket innan de öppnade sig helt och hållet och människan som nästan mosats för att komma med den hissen, gjorde en knyck med nacken så att det långa röda håret flög bak och skyndade sen (om än något besvärat) in i hissen bredvid mig.

hallu igen, nu har jag hållit vad jag har lovat och nu får ni kommentera. Mer kommer... kanske ikväll. Ni får vänta och se, men jaja. kommentera ? <3 Kramar Jamie <3
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
sandruskapuska - 2 dec 08 - 05:38- Betyg:
hon va?? :p<3
foreversacred - 22 mar 08 - 12:29- Betyg:
oyea
BlodRosen - 29 jan 08 - 16:23- Betyg:
BRAAAAAA!
Mp3 - 22 jan 08 - 22:57
Alltså hur kan jag ha missat alla dom här delarna av denna novel ?!?!1 :O fy på mig!!! men hinner inte skriva längre kommentar nu, för måste läsa ikapp :) <3<3 men myckt bra :) <3<3
eddra - 14 jan 08 - 20:57- Betyg:
JÄTTE BRA!! men vem är den där tjejen?? hmm...
Niice - 7 jan 08 - 14:54- Betyg:
Den äger - fortfarande ! ...väntar på fortsättningen..
Ifos95 - 7 jan 08 - 13:40
Läste JennyJs kommentar.
WTF! Börjar du skolan IDAG?! Meeen! då måste jag ju vänta
ännu längre! *besviken*
Fast den goda nyheten är at jag börjar på ons! XD
<3 /Kitty
JennnyJ - 7 jan 08 - 10:57- Betyg:
DENNA HÄRA E BÄST! :D
Oh no! Du har gjort så att Lily lämnade både Remus och James och stack till BILL?! Vad har du gjort människa!!? :|
Du måste ju... lixom fixa till det lite xD
Men eeeeh, mer nu? Vill veta om min HÖGRA lilltå har rätt för en gångs skull (för visst vare den vänstra som lixom va lite väderleksman? xD)
men eeeh.... nog med babbel, så fort som du har kommit hem från skolan (HAHA JAG BÖRJAR PÅ ONSDAG!) o ser den här kommentaren, ät en korv (eller korvmacka, ditt val) och börja skriv (jag VET att du skrev som en tok på Marodör saken igår... sååå MER NU!) Kram din bror/syster xD Remus/Jenny von J x) <3
svikmejinte - 6 jan 08 - 22:20- Betyg:
ÅHH, mer mer mer mer mer mer
M-424 - 6 jan 08 - 21:56- Betyg:
Jävligt Braaa:D vill läsa mer snart! (a) <3<3<3
woops - 6 jan 08 - 20:52
Sjukt bra (: En av favoritnovellerna helt klart!
MuppJenny - 6 jan 08 - 20:08- Betyg:
:| JAALLLLLLLAAAA MEEEED FOOOORTSÄÄÄTTNIIINGEEN!! Annars, ja, um dåe... GÖR JAG NGT XD, oj oj Caps look xD Men iaf, jalla med fortsättning.
*Hålla klocka framför dig und cvinga den fram å tibx* Du ska skriva fortsättning annars, du ska skriva fortsättning annars, när jag knäpper med fingrarna ska d sätta dig und skriva en fortsättning! *knäppa med fingrarna*
Hoppas d funkar xD Annars såe... Um... får jag jag väl hypnotisera dig igen sen xD
Ciissii - 6 jan 08 - 20:05- Betyg:
Fyfan va underbart du skriver :D Sofia är fan störd som e sådär
dum mot dom menmen den är lika bra iaf ;) Fortsätt <3
chulia - 6 jan 08 - 19:35
Fortess: Aawie :D Taack<333
FortessOfTears - 6 jan 08 - 19:14
OOh, nu är jag sådär mållös som jag alltid blir när jag läser dina noveller :)
Men i alla fall, det är jätteskitbra :D <333
chulia - 6 jan 08 - 18:47
Solstorm: Så länge du kommenterar blir jag glad. :) men att du älskar den, det är ju ett stooort plus! haha, det gör mig mycket glad! :D taack<3
Solstorm - 6 jan 08 - 18:42- Betyg:
lite jätte-mega bra som alltid :D ÄLSKA<33333
uhm... jah, har nog inget mer att säga xD hoppas det räcker att jag älskar den? (A) x)
chulia - 6 jan 08 - 18:14
tjoh: ååh :) mer påväg, kul att du gillar den! tack
mangasagan: Aj då, det är nog bäst att jag fortsätter ;) tack<3
mikaelanystrom: Mohaha, jag är så ond ibland. Tack iaf! <3
prickigthallon: aaw <3 Tack sötaste
ThisIsJustMe: HAHA Gud xD jag är gud tydligen x) jaja, tack så mkt<3
Sirius: Ååh, ja.. jag kan bara säga tusen tack<333 igen ^^
Ifos95: Nää, stackars Kitty. Dumt av mig! Men snart kommer nästa! (a)
tomatface: haha, taack<3
svartiris: Oj! Hela? shiit, tack så mycket!
etsigav: Kuuul!:D:D<3 danke schön
etsigav - 6 jan 08 - 17:18
Jag älskar deen <3
svartiris - 6 jan 08 - 16:30- Betyg:
hehe, har sträckläst hela nu :P
Jättebra!
tomatface - 6 jan 08 - 16:29- Betyg:
åååh, så jävla bra :)
Ifos95 - 6 jan 08 - 16:08- Betyg:
Om du bara visste hur mycket jag längtat efter den här
delen. Igår satt jag i flera timmar (typ 5) och stirrade tomt på
skärmen och väntade på at det skulle stå:
"18 - Hata är starkt ord [TH fic]"
Och idag satt jag och väntade som en galning igen, jag
släppte inte skärmen med blicken.
Sen frågade min pappa om jag ville följa med och lämna min syrra
hos en kompis. Jag tvekade men sa att okej, del 18 kommer nog
ändå inte ut under de 20 min jag är borta.
Men gissa vad! Det gjorde den! Snacka om besviken jag blev!
Jag ville vara den förtsta som läste den! Men nej, nej!

Ledsen att jag nu har plågat dig med min sorglia historia.
Se nu till att lägga ut nästa del snart så jag slipper vänta
så länge på den! XD Se också gärna till att den blir lika
bra som denna var (tvivlar på att den inte blir det...)!
<333 Kraaam /Kitty
ThisIsJustMe - 6 jan 08 - 15:32- Betyg:
men gud(julia) så grymt otroligt obeskrivligt bra du skrivert!!!! assså du MÅSTe skriva mer nu!!!!! jag är beroende av din novell!!! men hojjan sofia(visst hette hon det?) va ju lite...hur ska jag säga..udda? ja udda! fick damp för att han var med i TH jaja Jätte super duper underbart BÄST!!!!!:D skriv mer nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idag!!!!!
prickigthallon - 6 jan 08 - 15:29- Betyg:
Men ja, det är klart! :D Mer ikväll låter underbart! Denna är en av de bästa på dikta just nu :D
mikaelanystrom - 6 jan 08 - 15:26- Betyg:
jätte bra! <3
men så får inte sofia tänka ;_; !
Hon kan ju inte bara glömma Gustav! Nej Nej!:I Då blir jag arg på henne (fast att hon bara är påhittad XD)
Mangasagan - 6 jan 08 - 15:25- Betyg:
GAAAAAAAAAAAH!!! ÜberÜberÜberBRA<3<3<3<3<33<3& lt;3
Älskar denna novellen<3<3 Skriv mer nu din lilla telefonlurs-häftapparats-fiskätande-Jamie xD Annars vet man aldrig vad lilla jag kan hitta på xD Muhahahahah MOhahahaha xD
Jättebra iallafall:D<3<3<3
tjoh - 6 jan 08 - 15:15- Betyg:
jättebra :D jag älskar den här novellen, its the greatest :) skriv mera snart så att jag inte dör av spänning :P ^^ XD <3333333 !

Skriven av
chulia
6 jan 08 - 15:10
(Har blivit läst 485 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord