Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Möte

Det är inte mer än tre år sedan nu som jag en ljummen septemberkväll stod nere vid busstationen och tungkysstes med en söt kille.
Jag var snyggklädd och gick fram till honom där han satt i busskuren och väntade på sin buss. Han hade en brinnande cigarett i handen och jag satte mig bredvid och frågade om jag kunde bomma en.
Han plockade fram asken och höll fram tändaren. Jag fick eld på ciggen och lämnade tillbaka tändaren. Sen minns jag inte om det var han som började prata med mig eller tvärtom. Kanske var det jag som frågade om han ville ha flicka. I varje fall så fattade jag det som att han ville. Jag drog ett bloss mins jag och tittade på dem som gick förbi busskuren. Några tittade mot oss, andra inte. Vi såg väl mest ut som ett vanligt par bara, fast småkära.
Han reste sig och jag fattade det som att jag skulle göra detsamma. Vi gick en bit bort och han tog mig under armen. Det kändes fint att han gjorde det, som om jag var värd något, att han uppskattade mig. Han fortsatte hålla mig fint under armen och vi korsade en gata. Jag drog fortfarande något bloss då och då innan jag slängde ifrån mig fimpen. Jag tror inte att han egentligen visste vart han var på väg, och det visste nog inte jag heller, men till sist hamnade vi på en bakgård i kvarteret intill busstationen. Jag lutade mig mot en pall byggmaterial vänd mot honom.
Jag frågade vad han hette och han svarade men jag förstod inte riktigt för han pratade inte svenska. Jag sa att jag hette Denise. Sen började vi kyssas. Fina läppkyssar som ganska snabbt blev hungrigare, ganska snart hade vi varandras tungor i våra munnar. Jag drog ner dragkedjan på min jacka som han smekt, och nu kunde hans högra hand slinka in under den. Han tog mitt vänstra bröst i sin hand, höll om. Jag höll om hans bakhuvud med båda mina händer, styrde hans huvud in mot mig, tryckte tungorna och munnen närmare varandra.
Sedan kände jag hans händer nere vid byxlinningen. Han fick upp skärpet och knappen, drog ner dragkedjan. Jag kände hans högra hand treva in mot trosan. När han såg vad som kom fram tittade han på mig lite förvånat. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra i den situationen, jag kunde ju inte direkt beklaga, för det var ju jag och jag skämdes inte, och kanske såg han det på mig, för han blev inte ond. Jag förstod att han bad mig vända mig om, kanske fick han ur sig något om the other side, turn around, han var dålig på engelska.
Jag vände mig och kände hans händer dra ner byxorna så stjärten kom fram. Sedan drog han ner trosorna och jag kände hans stånd mot mig, mot the hole, som han kallade det. Eftersom jag aldrig gjort det med en kille på det viset förut så visste jag inte riktigt hur jag skulle göra. Försökte nog bara möta hans stötar med att stöta tillbaka, öppna mig. Vi hade ju hånglat på ett tag och nu kände jag hur han var halvvägs inne. Jag försökte hålla takten och ta emot, men efter ett tag drog han sig ur. Jag vände mig om och såg hur han kom i gräset på marken.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
dreamoflife
28 jan 20 - 17:24
(Har blivit läst 434 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord