Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

like puzzle pieces in your hand; [del 14]

Sets dagbok
Det känns som att jag går sönder.
Jag är en jävla idiot. Jag fattar inte hur jag kunde tro att det skulle funka egentligen. Det är helt sjukt att jag kunde vara så dum. Jag visste, jag visste hela tiden att han inte menade någonting alls med den där kyssen men ändå är jag så jävla dum att jag hoppas.
Nu är det förstört oavsett. Jag önskar jag hade kunnat skratta och säga att det var okej så att han trodde mig. Att jag inte var en jävla loser. Jag vill inte att han ska se mig som en dum unge men hur kan jag vänta mig något annat när det är precis det jag är.
Det var som att han försökte förklara att jag var ett misstag och något himla experiment eller som att det bara var för kul och när han såg att jag blev ledsen så försökte han vara snäll igen.
Han hade lika gärna kunnat slå mig i ansiktet. Jag hatar hur han ser på mig när jag håller på att börja gråta. Jag ser att han tycker jag är jobbig och jag hatar att han försökte krama mig när jag är så jävla patetisk. Jag hatar att jag fortfarande tänker på att jag borde ha låtit honom krama mig.
Jag kommer aldrig våga titta på honom igen.*
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Vapor - 1 feb 17 - 20:02
WÄÄÄÄÄÄÄÄÄà ÄÄÄÄÄÄÄÄÄà ÄÄÄÄÄÄÄÄÄà ÄÄÄÄÄÄÄÄÄà ÄÄÄÄÄÄÄÄÄà ÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! </3
ilenna - 16 jan 17 - 21:49
set :((((( (skicka dit aaron så han kan få en jättelång kram :((()

och hallå, då vill jag efterlysa mer jake(!!) inte till set dock, utan till mig (((:
Megabitchchan - 16 jan 17 - 21:47
Meeen plippiboy Set. Gud vd ledsen han måste vara jävla Aaron fy fan vilket svin han är. Mike kan komma och kicka av av huvudet också kan Set hitta någon som är bra för honom istället för helvete. Ã…H. Mike.

Skriven av
arbok
16 jan 17 - 21:28
(Har blivit läst 479 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord