Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Låt snön falla på oss båda (kille/kille) - del 6

Det här blev en väldigt konstig del och jag vet att den dröjde. Förlåt (A) Jag har ingen annan ursäkt än att jag är så glad att jag inte har kunnat skriva. För vet ni?! (alla ej TH-fans, läs inte mer nu) ---- JAG SKA TILL NEDERLÄNDERNA OCH SE TOKIO HOTEL LIVE! Gaaaah, open air O.O *dö* Och, och, och, och, jag kommer vara en halvtimme i Tyyyskland! x'D *dö igen*
hur som helst, läs und leave a comment :)


Homosexualiteten är en förbannelse. Den äter upp mig inifrån och plånar ut det som är värt att ha kvar. Jag vill bara att det ska sluta. Jag klarar inte av en till vecka utan Antony. Jag har klarar mig utan honom i hela mitt liv, och de åren vill jag inte utså igen. Det var de veckorna när jag hade honom som betydde mest för mig. Egentligen hade jag honom inte, men han fanns där. När vi satt där på lekplatsen och han sjöng för mig. Och när han förra fredagen anförtrodde sig åt mig och berättade om sina föräldrar. Då jag var tvungen att förstöra allting genom att berätta vad jag kände. Men jag tror han visste det innan, att jag är kär i honom. Han verkade inte särskilt förvånad, bara ledsen.
Det slår mig att jag måste in till honom, nu direkt. Jag måste prata med honom, få höra honom säga det. Han kan inte stänga ute mig ur hans liv sådär. Han kan inte fortsätta passera mitt hus utan att ge det en blick. Jag måste in dit nu, innan Makke kommer.
Så innan jag hinner ångra mig sätter jag fötterna i skorna och utan att ha knuit skosnörerna går jag mot hans hus. De få meterna som sedan är kvar tvekar jag. Trädörren stirrar utmanande på mig, och jag får fram ett besegrande leende när jag sätter handen på handtaget, för att sedan utan att knacka öppna den.
Camilla tittar förvånat fram från köket och inte förrän då inser jag hur dumt det jag gör faktiskt är. Jag vill bara vända och springa tillbaka men jag står som fastseglad i golvet. Till min förvåning ler hon och ber mig komma in. Jag sparkar snabbt av mig skorna och följer henne sedan in i vardagsrummet, där hon signalerar åt mig att sätta mig i en soffa. Själv sätter hon sig på sängen, och tittar sedan länge på mig. Jag vet inte vad jag ska säga, för jag vet inte ens vad jag gör här. Jag vill prata med Antony, det är allt. Jag vill ha tillbaka honom.
"Han är ute och går", säger Camilla precis som om hon kunde läsa mina tankar. "Han går en massa nu. Det har han aldrig gjort tidigare, han nästan hatade det. Men han behöver väl tänka..."
Jag vrider händerna i knät, och öppnar munnen för att säga något.
"Vänta, säg inget", hejdar hon mig och ler svagt. "Jag vet egentligen inte vad du gör här, men jag är glad att du kom. Jag..." Hon tittar ned på sina händer och fuktar läpparna. "Jag skulle vilja prata med dig om Antony."
Hon får en nick från mig. Fortfarande känns det stelt och konstigt att vara här, men på samma gång känner jag mig välkomnad, och de känslorna får jag inte ihop till en enda. Men Camilla visar sig vara lätt att prata med. Jag vet inte hur länge jag sitter där och det är en lättnad att få berätta för någon om mina känslor.
"Han brukade säga att han hatade att gå", säger hon. "Promenader och allt sånt, det gjorde han aldrig frivilligt. Men sen... sen han träffade dig tror jag, känns det som att han inte gör något annat. Jag tror inte att han är lycklig. Men jag vill bara veta - hur mycket betyder han för dig? För att DU betyder en massa för honom är ju klart, han är bara rädd att behöva lämna dig."
"Ärligt talat klarar jag knappt av att han ignorerar mig", erkänner jag. "Jag har aldrig kännt så här och framför allt inte för någon som Antony. Han är verkligen speciell."
"Han är underbar. Och eftersom han har berättat för dig om hur det var med våra föräldrar så kanske du förstår varför ingen av oss vill fästa oss vid någon."
"Men är inte det svårt?" invänder jag. "Och är det verkligen värt det?"
Camilla nickar. "För mig är det det. Mamma... hon... för henne."
"Skulle hon inte bara uppskatta att ni var lyckliga och gjorde det ni helst av allt ville?"
Camilla fnyser och rynkar pannan. "Vi ÄR lyckliga när vi följer den väg som hon lagt upp för oss. Det kanske inte verkar så och för tillfället är det väl lite problematiskt, men det är helt sant. Varken Antony eller jag klarar av att stanna på en plats för länge."
"Men ni skadar ju både er själva och andra!"
Hennes tama ansikte blixtrar plötsligt till och ögonen blir smala. Men så mjuknar hon igen och suckar.
"Jag vet inte vad vi ska ta oss till egentligen. Kanske borde vi försöka hitta en ny lägenhet direkt, långt härifrån. Så att du får glömma honom och han får glömma dig. Men faktiskt så var det ju ingenting mellan er, eller hur? Det hade inte hunnit hända något?"
Jag skakar på huvudet.
Så flyter samtalet på en bra stund, och hela tiden undrar jag om Antony ska komma in snart. Camilla pratar med sådan kärlek i rösten om honom att jag blir rörd, men när hon nämner hans första flickvän hajar jag till.
"Han är bisexuell, visste du inte det?" skrattar hon när hon ser min min.
Jag skakar på huvudet, samtidigt som jag känner att jag kan andas ut. Men ändå... om han attraheras av både killar och tjejer betyder det ju att han kan välja på i stort sett vem som helst. För vem som helst skulle vilja ha honom, det är jag säker på.
Precis när Camilla har kommit in på en historia om när Antony ramlade ned i en soptunna öppnas dörren. Hon tystnar tvärt, och båda våra blickar riktas mot Antony som kliver in i hallen. Han ser inte på Camilla, hans ögon är totalt fästa vid mig. Han stirrar på mig, och jag kan inte veja för hans lysande blå ögon. De är så vackra.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
viunderregnmoln - 23 maj 09 - 20:57- Betyg:
GGAAAHH, jag är KÄR i den här novellen
Swejk - 17 nov 08 - 21:16- Betyg:
LOVELYY!!! <333
familjeflickan - 11 jun 08 - 20:09- Betyg:
asbra
sandruskapuska - 2 jun 08 - 03:10- Betyg:
Ääääälskar !!!!<3<3<3
lillolisen - 12 maj 08 - 18:31- Betyg:
åh precis lika blå som t:s?:P<3<3<3<3<3<3<3<33333 3
DontDroolOnChie - 30 apr 08 - 08:52- Betyg:
AS BEA !! men hatar Antonys Subba till syrra xD ta inte illa upp men jag hatar alla som hindrar dom från att älska varan^^
Elon_B - 20 apr 08 - 13:34- Betyg:
Aaah, ASBRA!!! :D Fortsätt nuuuuu<333
Knipetimagen - 19 apr 08 - 13:18- Betyg:
GAAAAAAAAAAH! FORTSÄTT!Alltså!börjar nästan gråta, så jävla bra är det!
Alltså!
Skriv när nästa kommer...
Gaah! Och jag likksom...gaah!MEEER!
ÄLSKAR!Alltså!!!
UHUH!
Förlåt för att jag inte har komentera på så länge men har inte hubnnnit x)
wtb483 - 18 apr 08 - 21:41
skitbra skrivet!
Dj_snuffe - 16 apr 08 - 13:58- Betyg:
wunderbar! :O
du skriver som, som, som, en person som är megabra på att skriva XD
du måste lägga upp mer snart! :D
alexz_th - 15 apr 08 - 20:35
Mera nu!!!!!!!!!!!!!!! *död * Omg avundsjuk :( Thfan *viftar*
Lovely__ - 15 apr 08 - 18:41- Betyg:
Väldigt fängslande!!
Det är så välskrivet och rent ut sagt proffsigt så att ja..man vill bara ha mer!
M-424 - 15 apr 08 - 17:24- Betyg:
GAAAW! Så... braa!
tjoh - 15 apr 08 - 16:01
uuuuuunderbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart !!! <333 snälla skicka et tmeddelande tillmig när nästa dle kommer,. du skriver så sjukt bra ½!!! <33333
:D
Mp3 - 14 apr 08 - 21:38
Åhh <3<3 Du din beroendeframkallande sak, du gör så att jag trolivtvis kommer att få IG , eller åtminstone G (vilket jag finner väldigt dåligt av mig själv, då jag har höga krav.. ) på mina prov jag ska ha på onsdag, bara för att du skriver så fängslande :D Men jag kan faktiskt inte sluta läsa :D:D <3<3 För denna är alldeles helt underbar!! ÄLSKAR dnena <3<3 ¨


MerMErMerMerMer!! <3<3<3
Shelthea - 14 apr 08 - 21:24
Jättebra!
Justmyfault - 14 apr 08 - 21:10- Betyg:
Den är så bra! :D
Mer,mycket mer :D
Mangasagan - 14 apr 08 - 20:24- Betyg:
Underbar! Älskar den här<3 MERA:D
billtom - 14 apr 08 - 18:13- Betyg:
älskar den mer mer mer mer mer mer
Guldvattnet - 14 apr 08 - 16:33
gud älskar de här mermermer <3333
Emely_ - 14 apr 08 - 16:30- Betyg:
svin bra!:D
intressant och fantastiskt novell..
maila när nästa del är ute!:D
-Cute - 14 apr 08 - 16:11- Betyg:
helt sjukt bra!
förlåförlåt att jag inte har läst tidigare.
Har inte haft tid *visslar* xD
mer mer mer ! xD
Alexiz93 - 14 apr 08 - 15:57
jätte bra:)

Skriven av
woops
14 apr 08 - 15:52
(Har blivit läst 511 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord